emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Травня 2023 Пресслужба ХОССЦ 1147

У КНП "ХОССЦ" видалили пухлину з правого передсердя 21-річному солдату ЗСУ.

Сьогодні хочеться подякувати багатьом людям, завдяки яким ми, у КНП "Хмельницький обласний серцево-судинний центр" вкотре мали можливість надати допомогу воїну ЗСУ повністю безкоштовно.
Цього разу 21-річному солдату з Миколаївської області, якому діагностували доброякісне новоутворення серця міксому правого передсердя розміром 4 на 5 сантиметрів!

Дякуючи вам, заклад оснащений новітнім обладнанням, необхідними для втручання та післяопераційної терапії засобами, розхідними матеріалами, медикаментами - все це допомагає нам лікувати пацієнтів у найважчих станах за сучасними європейськими стандартами.

Депутатському корпусу та голові Хмельницької обласної ради Віолеті ЛАБАЗЮК, народним депутатам від Хмельниччини Сергію ЛАБАЗЮКУ та Миколі СТЕФАНЧУКУ - за системну потужну підтримку комунальних закладів, активну міжнародну співпрацю.

Людям доброї волі з багатьох країн світу: співробітникам UKSH Universitätsklinikum Schleswig-Holstein (Німеччина); August Mission та Globus Relief (США); San Cataldo-CNR Pisa, Fondazione Toscana Gabriele Monasterio per la Ricerca Medica e di Sanità Publica, Malve di Ucraina Associazione Ucraina a Verona, Movimento per i Bambini - MOBA, Fondazione Rosa Prestina та Monolith Italia Nord srl. (Італія); Turku University Hospital та Oulu University Hospital (Фінляндія); Kviten Association (Швейцарія); Minamino Cardiology Hospital, Hachioji Minamino Cardiac Rehabilitation Clinic та NewHeart Watanabe Hospital (Японія) та багатьом іншим друзям і колегам за солідарність та гуманітарну допомогу.

Безумовно, дякуємо операційній бригаді (кардіохірурги Андрій КЛАНЦА та Валерій СУХАРЄВ, асистенти Ангеліна ГАВРІЛОВА та Богдан СМОЛІЙ, лікар-анестезіолог Юрій ГОРДЄЄВ, лікар-перфузіолог Руслана ГРИГОРУК, операційна м/с Ольга ДРАЧ, анестезіологічна м/с Вікторія ЛИСАК, молодша м/с Інна НІКОЛАЙЧУК), які виконали складне втручання на відкритому серці в умовах штучного кровообігу.

Пухлина була успішно видалена та пацієнт, після кількох днів перебування в палаті інтенсивної терапії, переведений у військовий госпіталь для подальшої терапії та реабілітації.

З вірою у Бога, ЗСУ та кожного із нас.
Слава Україні! Слава цивілізованому світу!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо