emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
16 Жовтня 2023 Вікторія 386

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Безпека понад усе: важливість дотримання правил пересування на електросамокаті в холодну погоду

Електросамокати вже давно стали популярним видом транспорту серед українців. Вулицями, алеями та парками містяни все частіше пересуваються з їх допомогою, і все більше та більше людей використовують альтернативні види транспорту. Найближчими днями в Україні очікуються тепла та сонячна погода, що буде дуже сприяти чудовим осіннім прогулянкам і поїздкам на самокатах.

Проте осіннє тепло може бути доволі підступними, адже з наближенням зими дні стають усе коротшими, а температура повітря вночі опускається до низьких позначок. Холодна погода створює нові перешкоди для водіїв електросамокатів. Слизькі дороги, погіршення видимості через ранню вечірню темряву та необхідність носити теплий одяг усе це вимагає підвищеної уваги до правил безпеки.

Щоб холодна погода не стала перешкодою для пересування на електросамокатах, компанія Bolt закликає водіїв дотримуватися в холодні місяці року таких рекомендацій з безпеки.

Одягайтеся тепло: переконайтеся, що ви одягнені відповідно до погоди. Багатошаровий та вітрозахисний одяг допоможе захистити вас від холоду й вітру.

Використовуйте засоби захисту: перед поїздкою варто подбати про екіпірування. Якісні засоби захисту допоможуть уникнути травм та інших неприємностей. У холодну погоду захист також має першорядне значення.

Видимість: оскільки осінні дні стають коротшими, зробіть себе більш помітними для інших учасників дорожнього руху за допомогою світловідбиваючих елементів.

Враховуйте погодні умови: у зливу, туман та ожеледицю краще утриматися від поїздки, адже погана видимість та слизьке дорожнє покриття становлять неабияку небезпеку. Не заїжджайте на електросамокаті в глибокі калюжі під водою також може бути прихована небезпека.

Гальмуйте обережно: знижуйте швидкість, ураховуючи довший гальмівний шлях та знижене зчеплення з дорогою в холодну погоду. Щоб уникнути заносу, гальмуйте м'яко.

З наближенням холодних місяців ми хочемо переконатися, що наші користувачі добре підготовлені до поїздок у осінній та зимовий період, адже безпека є головним пріоритетом для компанії Bolt. Дотримуючись цих рекомендацій з безпеки, поїздки на електросамокаті восени та взимку будуть більш безпечними, коментує Антон Мілка, керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні.

Bolt закликає всіх користувачів електросамокатів зробити безпеку своїм пріоритетом під час пересування. Скористайтеся перевагами екологічного міського транспорту, дотримуючись цих правил безпеки. Таким чином ви не лише забезпечите свій добробут, а й подбаєте про інших учасників дорожнього руху.

Інформація про компанію Bolt
Bolt це мультидодаток, головна мета якого зробити пересування містом більш доступним, безпечним і екологічним. Послугами компанії Bolt користуються більш ніж 150 млн осіб у 45 країнах Європи й Африки (понад 500 міст). За допомогою мультидодатка надається низка послуг, як-от виклик автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів. Наразі з компанією співпрацюють більш ніж 3 млн водіїв і курєрів по всьому світу.

В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янець-Подільському та Трускавці (www.bolt.eu)

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо