emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Лютого 2024 Ветеранський простір Захист.4.5.0 884

Ветеранський простір Захист.4.5.0 у Хмельницькому запрошує до співпраці

Вже понад місяць працює ветеранський хаб у місті Хмельницькому. Це спільний проєкт Хмельницької міської ради та громадської організації Захист обєднання волонтерів. Звернення перших клієнтів стосуються інформаційних консультацій, юридичних питань, психологічної підтримки, тощо.

Наразі на Ветеранському просторі Захист.4.5.0 працює два кейс-менеджери спеціалісти, які допомагають ветеранам та членам їх родин вирішити ті чи інші нагальні питання. Вони допомагають спрямувати клієнтів до необхідних спеціалістів аби якнайшвидше вирішити проблеми. Також на базі ветпростору працюють: юрист, психологи, реабілітолог, медичний консультант, арттерапевт, які проводять групові інформаційні семінари та індивідуальні консультації для дорослих та дітей.

Послугами Ветеранського простору Захист.4.5.0 можуть скористатися:
діючі військові
військові на лікуванні/реабілітації
ветерани/ветеранки
члени родин військовослужбовців
члени родин полонених, безвісти зниклих
члени родин полеглих Героїв.

З початку 2024 року на Ветеранському просторі Захист.4.5.0 пройшло три робочі зустрічі з представниками структурних підрозділів Хмельницької міської ради, громадського сектору міста, військовослужбовцями частин, які дислокуються в обласному центрі.

Мета таких зустрічей налагодити співпрацю аби надання послуг для ветеранів стало більш якісним та доступним. Частина послуг надаватиметься безпосередньо на ветеранському центрі Захист.4.5.0. Ми працюємо над розширенням списку цих послуг. Частину надаватимуть у спеціалізованих закладах. Наразі ми формуємо базу даних спеціалістів, аби перенаправляти клієнтів на пряму до них, розповіла ветеранка, керівниця проєкту по роботі ветпростору Катерина Луцик.

Також представники ветеранського хабу повідомили, що планують провести зустріч з підприємцями міста Хмельницького, тож закликають представників місцевого бізнесу, зацікавлених у розвитку ветеранської тематики скомунікувати з ветеранським простором Захист.4.5.0.

Ми допомагаємо готувати ветеранів до повернення в громади, адаптуватись їм до цивільного життя. Але і суспільство має бути готовим до того, що тисячі військових повернуться в рідні міста та села. Тому підготовка до цього на кожному рівні вкрай важлива, наголосила Катерина Луцик.

Ветеранський простір Захист.4.5.0 знаходиться за адресою: м. Хмельницький, вул. Камʼянецька, 76. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 096 563 00 90.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо