emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Березня 2024 Пресслужба ХОССЦ 798

Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася нещодавно у КНП "Хмельницький обласний серцево-судинний центр".

Про роботу підрозділів закладу звітували завідувачі: амбулаторно-поліклінічного відділення - Наталія ЩЕПІНА, інвазивної кардіології та інтервенційної радіології 1 - Юлія САВІЦЬКА та 2 - Дмитро ПЕТРУК, кардіохірургії - Валерій СУХАРЄВ, ультразвукової діагностики - Оксана ЯЦИНА, анестезіології, інтенсивної терапії та інтервенційної радіології з блоком катетеризаційних лабораторій - Юрій ГОРДЄЄВ. Про діяльність нещодавно відкритого відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології 3 (м.Нетішин) розповів лікар-кардіолог Олександр КРУТЕНЧУК.
Акцентували увагу на проблемах і потребах кожного підрозділу, намітили плани роботи і розвитку у 2024 році.
Приділили увагу профілактиці виникнення внутрішньолікарняних інфекцій.
Обговорили виконання наказу Департаменту охорони здоровя ХОДА щодо обласного клінічного маршруту пацієнтів з гострим інфарктом міокарда. Адже зі створенням на базі КНП "ХОССЦ" спеціалізованого реперфузійного центру значно знизилась летальність при гострих станах - але це стосується пацієнтів з інфарктом міокарда, яких доправляють у наш заклад. При цьому показник летальності у багатопрофільних закладах охорони здоровя області, нажаль, у рази вищий.

Підвів підсумок медичної ради директор КНП "ХОССЦ", д.н. Андрій КЛАНЦА: "У 2023 році ми констатуємо збільшення показників надання медичної допомоги за всіма напрямками. І не тільки кількості, але й якості", - наголосив Андрій Іванович, - "Дякую усьому колективу за високопрофесійну самовіддану працю. Завдяки кожному з вас КНП "Хмельницький обласний серцево-судинний центр" входить у пятірку найкращих кардіоцентрів в Україні. Дякуємо Захисникам, які дають нам можливість рухатись вперед. Слава Героям і разом до Перемоги!"

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо