emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
27 Квітня 2024 Пресслужба ХОССЦ 43

Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій.

Відбувся "ХХІ Київський курс з коронарних реваскуляризацій", в рамках якого пройшли наукові сесії, доповіді з інтервенційної кардіології, кардіохірургії, анестезіології тощо, трансляції з операційних, майстер-класи, конкурс клінічних випадків.
Щорічна конференція під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України зібрала фахівців з усієї України та закордонних колег.

Хмельниччину на заході представляла потужна команда: кардіохірург, директор КНП "ХОССЦ", д.н. Андрій КЛАНЦА (зокрема виступив з доповіддю "Гострий постінфарктний дефект міжшлуночковоі перетинки - чи завжди хірургія"), завідувач відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології 1, к.м.н. Юлія САВІЦЬКА, лікарі-кардіологи інтервенційні Андрій ДАНИЛЮК (доповідь "Як просто зробити складно"), Олександр НОВІКОВ та Андрій ШИМКІВ, лікарі-кардіологи Ольга КОВАЛЬЧУК та Анна СМІРНОВА, лікар-стажист з інтервенційної кардіології Олександр КРУТЕНЧУК, лікар-інтерн Владислав ШУРГАЙ.

Науково-практична конференція охопила широке коло актуальних питань надання допомоги пацієнтам з гострим інфарктом міокарда, перкутанних втручань, сучасних аспектів розвитку інтервенційної кардіології та коронарної хірургії в Україні та світі, - продовжуючи тенденцію впровадження новітніх технологій і сучасних методів надання високоспеціалізованої допомоги пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 08.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.36
39.4
42.36
42.39

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо