ye-logo.v1.2

Хмельничани посіли перше командне місце на Чемпіонаті Світу з бойових мистецтв

Спорт 2182
Вихованці школи з честю виступили на Чемпіонаті Світу у Польщі.
Вихованці школи з честю виступили на Чемпіонаті Світу у Польщі.. Фото: vk.com

Чудовий виступ спортсменів школи “Самсон-Право” нещодавно у Польщі на Чемпіонті Світу з бойових мистецтв за версіями міжнародної федерації Kong Sao черговий раз вразив і самих спортсменів-самсонівців та їх тренерів, і господарів змагань, і весь суддівський корпус Чемпіонату.

 Юні спортсмени привезли 56 нагород та посіли перше командне місце на Чемпіонаті Світу у Польщі. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.
В змаганнях з бойових мистецтв взяли участь 27 спортсменів. Тріумфували хмельничани у всіх версіях.

Школа кожні два роки бере участь у таких Чемпіонатах. Та цього разу здивувала не лише колосальна кількість здобутих нагород, але й те, що дістались ці нагороди спортсменам, які в своїй більшості були дебютантами таких масштабних змагань.

Вихованці "Самсон-Права" на міжнародних змаганнях дебютували вісім років тому. Сама ж спортивна підготовчо-міліцейська школа у Хмельницькому функціонує 16 років. За цей час тренери виховали близько десяти майстрів спорту.
Нині ж спортсмени готуються до чергових змагань. Невдовзі стартує Кубок міста Києва з рукопашного бою та Кубок України з багатоборства. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую