ye-logo.v1.2

Хмельничанка зібрала кубик Рубіка ногами

Спорт 2163

Нещодавно у Харкові закінчилися міжнародні змагання зі збору кубика Рубіка на швидкість. Переможницею стала подолянка Оксана Тиводар, яка зібрала забавку за 2 хвилини.

Такі інтелектуальні старти, вже давно проводяться у всьому світі, а головне досить популярні. Сьогодні, вже ні в кого не викликає подив кубик, який зібраний вручну, а от справжнім захопленням, стало спритне збирання головоломки наосліп та ногами.
Загалом в Харків завітало більше сотні бажаючих від 12 до 40 років, які хотіли продемонструвати свої вміння. Учасники приїхали не тільки із різних куточків України, а й з Росії, Білорусії, Вірменії та Литви. Рекорд у збиранні кубика Рубіка, лише ногами, поставила хмельничанка Оксана Тиводар — 2,08 хвилини. Щоденні тренування та швидко підібраний план дій — головна запорука успіху у цій справі.
Ще одним рекордсменом, став хлопець із Харкова, який зміг зібрати плоску головоломку “Магія Рубіка” за 1,48 хвилини. Усі переможці отримали медалі та грамоти, а також цінні призи для розвитку моторики та мислення.
Вітаємо нашу землячку, а також бажаємо їй нових вдалих стартів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую