ye-logo.v1.2

Хмельницькі борці виступили в Житомирі

Спорт 2395
Фото: vk.com

Вихованці Хмельницької спортивної школи " Самсон-право" взяли участь у відкритому чемпіонаті з бойового багатоборства.

Вихованці хмельницької підготовчо-міліцейської спортивної школи «Самсон-право» беруть участь у всіх можливих заходах, де фігурує рукопашний бій. Днями їм випало позмагатися на відкритому чемпіонаті з бойового багатоборства Житомирської області. Про це інформує Поділля-центр.

Наші спортсмени показали вищий пілотаж, виступаючи подекуди навіть краще за господарів. 9 спортсменів, деякі з яких брали участь у кількох розділах програми чемпіонату, завоювали 13 особистих нагород, і 5 разів сходили на найвищі сходинки п’єдесталу. А двоє хмельничан-Владислав Гневанов і Олексій Чижинков-удостоїлися спеціальних нагород за найкращу техніку рукопашного бою. Нормативи перших спортивних розрядів виконали Єгор Розмислов і Дмитро Терлєєв, а Олександр Мухін – кандидата в майстри спорту.

Такі результати дали змогу команді школи «Самсон-право» посісти ІІ місце в загальному заліку, поступившись лише господарям-спортсменам Житомирської області. Хоча – стверджують тренери бійців-перемогли житомиряни не якістю, а кількістю-їхня команда була значно чисельнішою від нашої. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую