ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» програв харківському «Локомотиву» у рідних стінах (ВІДЕО)

Спорт 1865

У рамках 11-го туру «Екстра-ліги» хмельничани приймали одного із лідерів – харківський «Локомотив».

Розпочали матч команд дуже обережно. Як повідомляє прес-служба «Спортлідер+» , на 7-й хвилині рахунок у грі було відкрито. Олександр Сорокін віддав чудову передачу на Клочка, і Євген ударом з гострого кута спіймав на протиході Тимощука – 0:1. Подвоїти перевагу «залізничників» міг відразу Дмитро Сорокін, однак вибачив хмельничан, пробивши вище воріт із забійної позиції. Небезпечних ударів по воротах завдавали Кисельов та Воронін, але чудеса голкіперської майстерності демонстрував страж воріт «лідерів», раз-по-раз рятуючи власну команду. Хмельничани активізувалися, і вже змусили голкіпера «Локомотива» вступати у гру. Іваняк виручив команду після потужного удару від Ярослава Заворотного. Повинен був забивати Андрій Засенко, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв дванадцятий номер «залізничників», зреагувавши на потужний удар зльоту від «чотирнадцятки» хмельничан, і врятувавши власну команду від пропущеного голу. А під завісу першого тайму «лідери» розіграли чудову атаку. Сондак з гострого кута відпасував на Ткачука, і Андрій вибачив «Локомотив», пробивши з лічених метрів поруч із стійкою. За мінімальної переваги гостей команди пішли на перерву.

Друга половина розпочалася з атак харків’ян. Блискуче пробивав у нижній кут воріт Білоцерківець, однак врятував свою команду Фетько, в підкаті ліквідувавши загрозу. А в наступній атаці «Локомотив» подвоїв власну перевагу. Олександр Кондратюк блискуче зіграв на перехопленні після обрізки Калукова і вдотик холоднокровно пробив у праву «шістку» воріт без шансів для Тимощука – 0:2.
Хмельничани пішли ва-банк і змінили голкіпера на п’ятого польового гравця. Фантастично пробивав у правий нижній кут, однак голкіпер дивом врятував власну команду, витягнувши по суті «мертвий м’яч». Блискучого удару зльоту завдавав Калуков, проте в останній момент в підкаті ліквідував Микола Білоцерківець. «Лідери» почали з усіх сил атакувати ворота опонента оголивши тили, і поплатились за це на останній хвилині. Микола Білоцерківець обікрав Фетька і влучно пробив у порожні ворота – 0:3.
В підсумку – поразка з рахунком 0:3, яка дозволила харківському «Локомотиву» вийти на перше місце в турнірній таблиці. Наступний матч наша команда проведе 15 січня у Івано-Франківську, де зустрінеться із «Ураганом».


«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Локомотив» (Харків) – 0:3 (0:1)

Арбітри: Ігор Овчинніков (Сімферополь), Андрій Лютий (Львів)

Голи: Євген Клочко (7), Олександр Кондратюк (28), Микола Білоцерківець (40)

«Спортлідер+»: 17. Шевцов Сергій, 2. Атаманюк Віталій, 5. Михайленко Дмитро, 6. Мартинюк Дмитро, 7. Калуков Дмитро, 8. Карбовський Юрій, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав, 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 18. Тимощук Богдан

Головний тренер: Іван Стасюк

«Локомотив»: 12. Іваняк Євген, 5. Білоцерківець Микола, 7. Журба Сергій, 9. Кондратюк Олександр, 10. Сорокін Дмитро, 13. Сорокін Олександр, 15. Кравцов Віктор, 16. Воронін Максим, 20. Кисельов Віталій, 23. Клочко Євген, 6. Киданов Андрій, 1. Литвиненко Дмитро

Головний тренер: Євген Ривкін

Попередження: Андрій Засенко (39)  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую