ye-logo.v1.2

Хмельницьке "Динамо" існуватиме. Але на яких умовах?

Спорт 2445
 Валерій Крохан.
Валерій Крохан.. Фото: fcpodillya.km.ua

Керівництво хмельницького «Динамо» запевняє, що єдиний професійний клуб області не зникне з футбольної мапи країни.

Проте не може точно сказати, хто і на яких умовах гратиме в команді. Бо, як передає слова директора клубу Валерія Крохана газета Поділля, інвестора шукають для клубу досі. Власне, з цієї причини гравці ще не зібралися в Хмельницькому та не розпочали тренуватися до весняної частини першості України серед команд другої ліги.

Як повідомляє Валерій Крохан, попередньо збори запланували на 16 лютого. Але їх можуть перенести й на березень, бо ігри чемпіонату відновляться аж у квітні.

Клуб досі не розрахувався з боргами. "Але ми направили листа до ПФЛ із проханням зачекати до кінця лютого, бо маємо ще зібратися в Києві та, можливо, переглянути внески, оскільки кількість команд, які продовжать виступи навесні зменшиться, - каже директор клубу. А чутки про заборгованість із зарплати спростовує: - Це брехня. Всі отримали зарплати, які прописані в контрактах. А ось преміальні й справді не дали - це правда".

Так само спростовує і "відтік" гравців: " Ніхто нікуди не втік. Поки що ми лише втратили тренера Миколу Федорка, який тепер працює в «Кримтеплиці». Але Микола Миколайович підійшов до мене, розповів про запрошення кримчан і ми з ним нормально розійшлися. Хіба міг я його утримувати в Хмельницькому, коли його запросили до команди першої ліги? Я тільки радий за нього".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую