ye-logo.v1.2

Перемога хмельничан

Спорт 2133
Фото: buksport.cv.ua

В обласному центрі підбили підсумки шахового турніру-меморіалу.


В пам'ять голови Хмельницького міськвиконкому, палкого прихильника шахової гри, учасника міських, обласних та міжнародних змагань з шахів Анатолія Сургунда, в обласному центрі, провели шахові змагання, які проходити у ДЮСШ № 2, розташованому в парку ім. І.Франка. Турнір тривав від 21 до 24 лютого, повідомляє Хмельницька міська рада
Цього року за нагороди у шахових змаганнях боролися сімдесят учасників. Поряд із хмельничанами боролися й спортсмени з інших регіонів України. На цьогорічний турнір-меморіал завітали учасники з Вінницької, Тернопільської та Київської областей.
До особистих змагань, за швейцарською системою в 9 турів, були допущені шахісти не нижче 1-го розряду.
Переможців було обрано за найбільшою кількістю набраних очок. За попередні тринадцять років проведення турніру найбільше тріумфаторів було саме з Хмельницького. Винятку не сталось і цьогоріч. Хмельничани посіли першу і другу сходинку в турнірній таблиці.
За результатами змагань шахісти, які здобули 1-3 місця, нагороджені грамотами управління молоді та спорту міської ради та подарунками від сім’ї Анатолія Сургунда і Міжнародної асоціації ветеранів фізкультури і спорту. Їх отримали: за І місце – Вадим Разін — кандидат у майстри спорту України з шахів (м. Хмельницький); за ІІ місце – Любомир Михалець, міжнародний гросмейстер (м. Хмельницький) та Олег Поліщук – шахіст, кандидат у майстри спорту(м. Старокостянтинів), який посів ІІІ місце у турнірі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую