ye-logo.v1.2

Найкращі спортсмени Хмельницького отримають стипендії

Спорт 2387
По кожному питанню проголосували.
По кожному питанню проголосували. . Фото: khmelnytsky.com

Члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради під час чергового засідання, яке пройшло під головуванням міського голови Сергія Мельника, розглянули більше 30 питань порядку денного, ухвалили відповідні рішення.

Зокрема, прийнято рішення про призначення стипендії міського голови десяти найкращим спортсменам міста. Як інформує Хмельницька міська рада, за підсумками минулого року стипендіатами міського голови стали представники різних видів спорту, як олімпійських так і параолімпійських. Серед них 6 жінок та 4 чоловіка, які досягли вагомих спортивних результатів на змаганнях різного рівня. Кожен з десяти кращих спортсменів отримуватиме щомісячно від березня до грудня 2013 року стипендію в розмірі 50% від мінімального розміру заробітної плати.
Ще одне рішення виконкому стосувалося проведення в місті Хмельницькому у травні-червні 2013 року І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Документом передбачено сприяти проведенню дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), затверджено міський штаб з питань проведення гри, який очолив заступник міського голови Григорій Давиденко, управлінню освіти та управлінню молоді та спорту доручено вжити заходів щодо організації та проведення гри, відповідно до визначених умов.
Також члени виконкому ухвалили рішення про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради, про надання дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами, затвердили новообраний склад громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради, внесли змін в окремі попередні рішення виконавчого комітету, призначили піклувальників для неповнолітніх сиріт, надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами, створили комісії з питань передачі в комунальну власність територіальної громади міста гуртожитку на вул. Кам'янецькій, 139а та зовнішніх мереж, що призначені для його обслуговування тощо. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую