ye-logo.v1.2

Регбісти хмельницької «ОДЮСШ» поборються за фінал чемпіонату України

Спорт 1847
Фото: gk-press.if.ua

В Одесі пройшов попередній етап чемпіонату України з регбі серед юнаків 1998/1999 років народження, на якому виступили регбісти хмельницької «ОДЮСШ».

На жаль, нашим юнакам не вдалося вибороти прямі путівки до фінальної частини турніру, проте хмельничани все ще зберігають шанси на потрапляння до когорти найкращих команд України.
Протягом двох ігрових днів подоляни провели шість матчів і лише одного разу святкували перемогу. Хмельничани досить впевнено розпочали виступ - здолали харківський «КДЮСШ», тричі взявши їх «город». У підсумку «суха» перемога 15:0.
Проте надалі наші регбісти лише програвали. РФК «Сміла» - ДЮСШ (Олімп) з міста Сміла обіграла подолян з розгромними 33:0, а перевага одеської ДЮСШ «Анатра» була ще більшою — 36:0.
Наступного дня донецькі «Тигри Донбасу» перемогли команду з Хмельницького із перевагою у понад п'ятдесят очок — 54:0. «Суху» «вікторію» над хмельничанами святкувала і ОДЮСШ Одеси — 22:0. Зачепитися за очки подоляни могли у матчі проти феодосійського «Моря», але єдиної спроби виявилося замало. Рахунок гри 19:5 на користь кримчан.
Таким чином, хмельницька ОДЮСШ із чотирма очками посіла передостаннє шосте місце у турнірній таблиці, проте уже 11 червня також в Одесі зможе посперечатися за дві путівки до фіналу чемпіонату України, який пройде восени, із чотирма гіршими командами центрально-західної зони.

Віктор ПАЛАМАРЧУК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую