ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» кращий серед невдах

Спорт 2027
Фото: sportlider.km.ua

Хмельницький «Спортлідер+» у першому ж своєму сезоні у футзальній Екстра-лізі «взяв» Кубок ліги

Хмельничани на власному майданчику перемогли у турнірі 5-7 місць Екстра-ліги та отримали Кубок Екстра-ліги.
Втішний «Фінал трьох» для гірших команд найвищого футзального ешелону України повинен був розігруватися у всіх трьох містах учасників — Хмельницькому, Єнакієвому та Рівному. Проте підтримки такий формат розіграшу не викликав у команд, окрім хмельничан. Тому було вирішено провести одне коло між командами в одному місті — Хмельницькому.
І саме господарі поля, які були найбільш мотивовані, перемогли у, так званому, Кубку Екстра-ліги. Хоча драматичними виявилися усі три матчі. Стартував турнір грою між господарями поля та «Кардиналом-Рівне». Хмельничан протягом майже усього поєдинку були доганяючими, двічі зрівнюючи рахунок. Але на 37-ій хвилині Максим Коробка після розіграшу кутового сильно і точно пробив з дев'яти метрів. Менш ніж за хвилину гості відновили паритет і... отримали гол у відповідь за десять секунд до фінальної сирени.
У матчі між рівнянами та «Єнакіївцем» була зафіксована нічия 3:3. Проте «Кардинал-Рівне» повинен був перемагати. «Кардиналівці», ведучи у рахунку 3:1, пропустили «дуплет» на останніх хвилинах.
Долю першого місця на турнірі вирішували уже хмельничани із єнакіївцями. І команді з Донбасу недопомогли навіть імениті бразильці. Суперники обмінялися забитими голами, проте на 39-ій хвилині Андрій Засенко вирвав для «Спортлідера+» перемогу у матчі і на турнірі загалом.

«Спортлідер+» - «Кардинал-Рівне» 4:3
Голи: Заворотний 20, Івонко 25, Коробка 37, Калуков 40 — Піддубний 9, Чернієнко 22, 38.

«Кардинал-Рівне» - «Єнакієвець» 3:3
Голи: Бондар 5, 22, Танський 25 — Хурсов 12, Скорий 26, 38.

«Єнакієвець» - «Спортлідер+» 1:2
Голи: Бетіньо 27 — Фетько 20, Засенко 39.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую