ye-logo.v1.2

Регбісти хмельницького «Оболонь-Університету» у фінальній «пульці»

Спорт 2080
Фото: автора

Сьогоднішня домашня перемога «Оболонь-Університету» над одеським «Політехніком» гарантувала хмельничанам продовження боротьби за «бронзу» чемпіонату.

Господарі поля одразу взяли справу до своїх рук і досить швидко почали набирати очки. Варто відзначити, що наші регбі переважали суперника як у швидкості, так і у силовій боротьбі. У першому таймі подоляни чотири рази брали «город» одеситів і ще двічі вдало пробивали реалізацію.
Після перепочинку малюнок гри не змінився. Хмельничани не раз вдало користувалися втомою гостей. За наступні сорок хвилин наші регбі шість разів проривалися до залікової зони «Політехніка», а Олексій Лещенко записав до свого активу чотири (загалом у матчі шість) влучних реалізацій. Підсумкові 62:5 на користь господарів поля забезпечили «Оболонь-Університету» третю сходинку у вищоліговій групі «Захід» та вихід до фінальної пульки за треті-шості місця чемпіонату з регбі-15. Проте у подолян ще дві гри попереду (виїзні матчі проти одеських «Кредо-63» та «Політехніка») і шанс потиснути львівський «Сокіл», який наразі другий у західній групі.

5 тур
«Оболонь-Університет» - «Політехнік» 62:5 (24:5)


6 тур, 22
«Кредо-63» - «Оболонь-Університет»
«Сокіл» - «Політехнік»
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую