ye-logo.v1.2

Регбісти хмельницького «Оболонь-Університету» у півфіналі зіграють із харків'янами

Спорт 1983
credo63.com
Фото: credo63.com

В останній грі першого етапу Вищої ліги України з регбі-15 хмельничани на виїзді обіграли одеський «Політехнік».

Поєдинок проходив повністю під диктовку хмельницької команди. Ще у першому таймі «Оболонь-Університет» заробив бонусне очко, шість разів взявши «город» господарів поля. Після перепочинку хмельничани додали у швидкості, результатом чого стали ще три спроби. До того ж вдало пробив реалізації та штрафний Мирослав Шуляк. У підсумку «Оболонь-Університет» святкував перемогу з рахунком 56:8.
«Чемпіонат з регбі-15 бере перерву. Наразі будемо готовитися до трьох турів першості з регбі-7, які пройдуть у Києві, Харкові та Одесі. А Хмельницький, якщо встигне підготувати стадіон «Поділля», прийматиме кубок України з регбі-7 на День Незалежності. Чемпіонат з регбі-15 поновиться лише восени. Нашим суперником по півфіналу за треті-шості місця буде харківський «ТЕХ-А-С» - командна добротна, але ми повинні її обігрувати. В іншому півфіналі, думаю, львівський «Сокіл» здолає феодосійське «Море» і ми знову сперечатимемося із львів'янами за бронзові нагороди, що уже стало традиційним», - розповідає тренер «Оболонь-Університету» Олег Квасниця.
За підсумками першого етапу Вищої ліги України з регбі-15 хмельничани набрали 14 очок та фінішували на третьому місці у групі «Захід». В активі подолян по три перемоги та поразки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую