ye-logo.v1.2

Ізяславчанин Дмитро Чигринський виграв Суперкубок України

Спорт 2304
shakhtar.com
Фото: shakhtar.com

Щойно закінчився матч за Суперкубок України з футболу між одеським «Чорноморцем» та донецьким «Шахтарем».

За почесний трофей боролися одразу двоє представників Хмельниччини – рамку воріт одеситів захищав хмельницький голкіпер Дмитро Безотосний, а за «шахтарів» грав ізяславчанин Дмитро Чигринський.
Безотосний відіграв увесь матч, декілька разів рятуючи свою команду від вірного пропущеного голу, а Чигринський на 82-ій хвилині замінив центрального захисника Олександра Кучера, який травмувався. Попри усі намагання «Чорноморця» на рівних грати із іменитим суперником, донеччани святкували упевнену перемогу із рахунком 3:1.
Окрім Дмитра Чигринського, у складі «Шахтаря» золоту медаль приміряв ще один відомий хмельницьким вболівальникам футболіст – Сергій Шевчук, який, до речі, заробив пенальті у ворота одеситів. Нагадаємо, що лівий захисник «шахтарів» свого часу виступав за «Поділля». А от екс-гравець ФК «Красилова» Олександр Воловик навіть не потрапив до заявки команди із Донецька.
Воротар та капітан «Чорноморця» Дмитро Безотосний, як і решта його одноклубників, отримали срібні нагороди Суперкубку України.
 

"Чорноморець" - "Шахтар" 3:1 (2:1)

Голи: Антонов 45+1 - Фред 17, 33, Тайсон 68 (з пенальті).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую