ye-logo.v1.2

Валерій Крохан: «Команду просто треба підтримати»

Спорт 2555
з архіву
Фото: з архіву

Попри фінансову скруту, хмельницьке «Динамо» продовжує набирати очки і уже у третій грі поспіль не програло та демонструє гарний футбол.

Після нічийного матчу у Києві проти місцевого «Оболонь-Бровара», своїми враженнями поділився директор хмельницького «Динамо» Валерій Крохан.
- Я дуже задоволений роботою Вадима - за такий короткий час було важко підготувати команду. Перші ігри – це було становлення команди та й ми би краще виступили, якби не прикрі суддівські помилки. І матч проти «Оболоні» ми не мали права програвати. Ми цей матч вигравали - по грі команда дуже гарно виглядала. Думаю, що за підтримці міських можновладців, ми повинні ще укомплектуватися - додати одного-двох гравців. Команда є, вона буде виконувати гарні завдання. Ми одні із наймолодших у лізі. Якщо взяти «Мир» з Горностаївки чи «Шахтар» з Свердловська, чи «Реал Фарма», де грають тридцятирічні, то у нас 18-20-річні діти. Це наша перспектива. Але нам потрібна допомога. Мені також це все може набриднути, я кину команду і на тому закінчиться. Але, що далі? Я вже другий гарантійний лист написав і нам до 15 вересня відклали проплату. ПФЛ і ФФУ йдуть на зустріч і мені вірять. Ви ж подивіться на Захід, уже Чернівці можуть залишитися без «Буковини», а у Хмельницькому є команда і вона добротна. Ми на вірному шляху і команду просто треба підтримати.
Скільки команді потрібно проплатити внесків?
- Нам уже потрібно 162 тисячі гривень внесків і 14 тисяч за кубок з Краматорськом. А також потрібно хлопцям виплатити заробітну плату і преміальні за три матчі, зокрема і за нічию із киянами, щоб була мотивація. За що вони будуть битися? Ви бачили, що вони робили на полі? Ніхто нікого не жалів. Зараз граємо із ФК «Тернополем», а потім потрібно виїхати у Макіїївку, яка за тисячу кілометрів.
Обласна влада так і не допомогла?
- Буду йти туди, буду просити.
За що відрахували Стретовича і Адаменка?

- За порушення дисципліни. Замість них взяли Османова і Сагайдака. Ви самі бачили як вони грали, краще за відрахованих. Хоча Адаменка шкода, він перспективний молодий захисник, але його поведінка. Ми нікого не будемо жаліти - хто не хоче грати, хай не грає.

Нагадаємо, що хмельницьке «Динамо» зіграло унічию 1:1 із київським «Оболонь-Броварем».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую