ye-logo.v1.2

Тренер «Динамо»: «Рух вперед є»

Спорт 2193
fc-mius.narod.ru
Фото: fc-mius.narod.ru

Головний тренер хмельницького «Динамо» Вадим Крохан залишився задоволеним грою своїх футболістів проти київського «Оболонь-Броваря» та відзначив, що команда значно краще виглядає, ніж на старті чемпіонату.

Вадиме Валерійовичу, у першому таймі команда грала першим номером, після перерви здалося, що хлопці дещо «підсіли» фізично.
Чому «підсіли»? Я би так сказав. Ми навпаки набагато швидше почали переходити в атаку. У першому таймі була настанова пресингувати суперника, до того ж пропустили швидкий м’яч. Хоча нам би не забили, якби не травмували нашого голкіпера. На одній нозі йому було важко дотягнутися до м’яча. Десь не пощастило, десь не дограли у центральній зоні, але у другому таймі проявили характер і таки дотиснули суперника.
Яке саме ушкодження в Іванова?
Йому влучили ногою у гомілку.
Після перерви провели лише одну заміну.
Ніхто не давав приводу для заміни. На мій погляд, хлопці повністю виконували те, що від них вимагалося. Тому і не було потреби когось змінювати і втручатися у перебіг подій на полі.
Як оціните дії новачків?
Скажемо так, тверду четвірку їм можна поставити. Вони не повністю готові фізично та й вперше грали, тому не було повної взаємодії з партнерами. Принаймні не на тому рівні як хотілося. Але нічого страшного, хлопці професіонали і вони, не зважаючи ні на що, повинні виконувати на полі те, що від них вимагається.
Стретовича та Адаменка не вистачало чи їх рівноцінно замінили?
Їх у команді уже нема, тому нема сенсу про щось говорити.
Раніше грали з одним нападником, зараз з двома. Ще у пошуку оптимальної моделі?
До кожного матчу ми підбираємо свою тактику та стратегію. Все в залежності від суперника.
Дві попередні перемоги суттєво додали впевненості команді.
Звичайно. Перші тури ми розглядали як підготовку до чемпіонату, бо ми лише за два дні до старту зібралися. Суперники наші зіграли по десять матчів, а ми одразу «з корабля на бал». Хоч на сьогодні не те, що хотілося, але рух вперед є.
Перемога у Новій Каховці стала переломним моментом для команди?
Я надіюся на це. Ми будемо підтримувати цей настрій. Результат постійно давить. Хоча, якщо цього немає, то нема чого виходити на поле. З перших турів ми грали на перемогу, але по об’єктивним причинам нам не вдалося здобути очки на старті. Ми надіємося, що гра стабілізується і посилиться. Головне, щоб нас не підводили організаційні моменти. Не хочеться про це казати, але доводиться.
Чи можна зараз говорити про чіткі турнірні завдання?
Зараз ні. Але у кожному матчі ми гратимемо лише на перемогу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую