ye-logo.v1.2

Керівництво хмельницького «Спортлідера+» погрожує зняти команду з Екстра-ліги,

Спорт 2054

а «Спортлідер-2» - з розіграшу чемпіонату у Першій лізі.

Причиною цьому стало суддівське свавілля відносно хмельницької футзальної команди.

«Я, президент футзального клубу “Спортлідер+” Іван Гончар, зі всією серйозністю хочу сповістити Вас про намір зняти зі всеукраїнських змагань з футзалу команди “Спортлідер+” та “Спортлідер-2″. Суддівська вакханалія, яка продовжилась у матчі з Ураганом, урвала мій терпець. Призначений за 50 секунд до завершення гри арбітром Дараганом пенальті у наші ворота, коли його навіть і близько не було, остаточно увірвав мій терпець», - заявив на офіційному сайті «Спортлідера+» президент Іван Гончар.

Власник хмельницької футзальної команди навіть пригрозив суддям не виплачувати гонорари за обслуговування матчів.

«Систематичні суддівські помилки, проти нашого клубу, вже стали закономірністю. Величезна робота пророблена нашим клубом, зводиться нанівець, нищівними рішеннями Дарагана у грі з “Ураганом” та Плотнікова і Дребужана у матчі з “Кардиналом”, і найнеприємніше, що все це на очах власних вболівальників. І якщо президент Екстра-ліги Мельничук, разом із керівником суддівського корпусу Веремчуком скооперувалися проти нашого клубу, я з упевненістю заявляю, наступного разу гонорари Дарагану, Плотнікову та Дребужану ви платитимете зі своєї кишені», - обурюється президент «Спортлідера+».

Подальша доля хмельницьких футзальних команд стане відома у середу. Саме у цей день о 17:00 Іван Гончар повідомить про подальшу участь «Спортлідера+».

«Як на мене, чудова спланована робота. Насправді, наш клуб багато не вимагає, лише хочеться відсторонитися від цього непотрібу в обличчі, ви прекрасно зрозуміли кого. Все інше ми зробимо самі. І дітей виховаємо, і власний зал побудуємо, і підготуємо перспективну молодь. А результат, то питання часу, шановний пане Мельничук, та пане Веремчук», - додає Іван Гончар.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую