ye-logo.v1.2

Президент ПФЛ: «Я Крохану поставив би пам'ятник»

Спорт 2238
newsper.net
Фото: newsper.net

Хмельницький мінімум на півтора року залишився без професіонального футболу.

Попри усі старання директора хмельницького «Динамо» Валерія Крохана, зберегти футбольний клуб йому не вдалося. Хмельницький на півтора року залишився без професіональної команди. Зусилля Валерія Крохана у повній мірі оцінив президент Професіональної футбольної ліги України Мілетій Бальчос.

«Незважаючи ні на що, я Крохану поставив би пам'ятник. Коли було засідання Центральної ради ПФЛ і ми розглядали проблеми хмельницького «Динамо», був запрошений Валерій Миколайович. Я його відчитав при усіх присутніх, але сказав йому: «Я поважаю тебе за те, що ти б'єшся до останнього, щоб знайти якусь копійку для клубу». Хоча також сказав, що у нього не професіональний клуб, а сама проста дворова команда. Ви не вмієте працювати, як професіональний клуб. Але за те, що він робив, відстоював, надокучав, починаючи від губернатора і закінчуючи нами, я би поставив йому пам'ятник, що він стільки протримався. Які можуть бути претензії? Я скажу прямо, люди горіла цим, і людина згоріла на цьому», - прокоментував зникнення хмельницького футбольного клубу «Динамо» президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

Попри те, що Перша та Друга ліги пішли на зимову перерву, саме цей період можна назвати визначальним для клубів. Адже неодноразово саме взимку ПФЛ втрачала команди.

«Виходячи із ситуації, яка склалася із київським «Арсеналом» та хмельницьким «Динамо», а також ті проблеми, які були у чернівецької «Буковини», я не можу гарантувати, що будь-який клуб неощасливить мене повідомлення про зняття з чемпіонату через фінансові труднощі. На жаль, у країні ситуація така, що економіка у стагнації і це не могло не відобразитися на фінасово-економічній діяльності клубів. Клуби, які мають фінансову підтримку від місцевих органів самоврядування — це група ризику. Такі клуби є у Херсоні, Новій Каховці, Білій Церкві», - розповів Мілетій Бальчос.

Нагадаємо, хмельницьке «Динамо» не змогло дотягнути до зимового антракту та було знято з першості Другої ліги через дві неявки на матчі чемпіонату.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую