ye-logo.v1.2

Шаблістки з Нетішина виграли “бронзу” кубка Світу

Спорт 2772
usfencing.org

В американському місті Чикаго українки фінішували третіми на черговому етапі змагань.

Нетішинки Аліна Комащук та Галина Пундик разом із Оленою Вороніною та Ольгою Харлан привезли бронзові нагороди етапу кубку Світу з фехтування на шаблях, який проходив у Чикаго (США).

Наші дівчата здолали команди Венесуели (45:19) та Франції (45:42), проте шлях до фіналу українкам перегородили американки — 43:45. Дуель за третю сходинку турніру була не менш важкою, але представниці України зуміли вирвати перемогу — 45:42.

В індивідуальному виді змагань українки виступили гірше: Ольга Харлан вибула на стадії чвертьфіналу і фінішувала лише п'ятою, Аліна Комащук — 22-ю, Ольга Жовнір — 40-ю, Олена Вороніна — 46-ю, Галина Пундик — 54-ю, а Олена Кравацька — 69-ю.

Команда чоловіків, куди входять Дмитро Бойко, Олег Штурбабін та Дмитро Пундик з Нетішина, на призовий п'єдестал не зуміла піднятися і задовольнилася лише восьмою сходинкою у підсумковому рейтингу. Українці здолали білорусів (45:37), але у наступному поєдинку програли росіянам (35:45). У боротьбі за п'яті-восьмі місця Україна програла Німеччині (25:45) та США (42:45).

В особистому заліку Дмитро Бойко став 24-им, Дмитро Пундик — 28-им, Андрій Ягодка — 38-им, а Олег Штурбабін взагалі фіішував за межами першої сотні — лише 115-им.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую