ye-logo.v1.2

“Оболонь-Університет”: лише форс-мажор завадить приміряти “бронзу” (ВІДЕО)

Спорт 2582

Хмельницькі регбісти практично гарантували собі потрапляння у трійку призерів кубку України.

Без шансів на “срібло”, проте із заслуженим третім місцем. Саме так можна охарактеризувати виступ хмельницького “Оболонь-Університету” на другому етапі кубку України з регбі-7, який пройшов в Одесі.

На груповому етапі подолянам протистояв місцевий “Лідерс” та харківський “РШВСМ-ДЮСШ-7”. А от івано-франківський “Роланд” до Південної Пальміри не приїхав, за що йому були зараховані технічні поразки у всіх матчах з рахунком 0:30.

Одеситам хмельничани програли за всіма показниками та ще й у “суху” - 0:50. Важко дався нашим регбістам і поєдинок із харків'янами. Але “оболонівці” вирвали перемогу — 17:12. Технічна перемога над івано-франківцями і “Оболонь-Університет” фінішував другим у групі “Б”. Такий результат дав право вийти до півфіналу та посперечатися за першу сходинку.

От тільки не склалося. Хмельничани одразу вибули з боротьби, поступившись харківському “Олімпу” (0:48). Зате у поєдинку за третє місце “оболонівці” здолали київську “Епоху-Політехнік” (26:5).

У турнірній таблиці “Оболонь-Університет” продовжує утримувати “бронзову” сходинку. Заключний тур, який пройде 21 червня у Харкові, фактично є формальним для хмельничан, адже найближчий переслідувач відстає на троє очок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую