ye-logo.v1.2

Олександр Мігунов: «Боротьба за першу сходинку ще попереду»

Спорт 2494
rugby.org.ua
Фото: rugby.org.ua

Регбісти хмельницького «Оболонь-Університету» у домашній грі здолали ужгородський «УжНУ» з розгромним рахунком.

Після матчу із ужгородцями головний тренер хмельничан Олександр Мігунов був повністю задоволений як підсумковими результатом, так і якістю гри:

— Все залежало від суперника. Для нас ця гра була хорошим тренуванням. Це для них перший сезон. Ми коли стартували у Вищій лізі, у першому ж матчі програли команді «Арго» з рахунком 8:110. У цьому нічого страшного немає. Наші хлопці розігралися, ще раз відпрацювали зв'язки. Враження — лише позитивні. Виграли у матчі з великим рахунком. Атмосфера під час гри була чудова, грали у пас, ніхто «ковдру» на себе не тягнув. Приємно відчути підтримку від такої кількості вболівальників.
— На груповому етапі конкуренцію вам так ніхто і не склав.
— Чому? З «Соколом» була напружена гра, і до останньої хвилини боролися за перемогу. Львів'яни — серйозний суперник. Виїзний поєдинок в Івано-Франківську проти «Роланда» важко давався. Ми програвали 0:7, але завдяки класу змогли дотиснути їх і вирвати перемогу. Боротьба за першу сходинку ще попереду.
— Все ж таки, на скільки цікавим є чемпіонат у цьому році для вашої команди?
— Були дві серйозні гри: з «Роландом» і «Соколом». Команда Рівного «Батяри» і «Терен» — це суперники не цього дивізіону, але все було пов’язано із фінансами, адже у команд немає коштів, аби робити великі переїзди весь сезон. Тому такий регламент.
— Коли наступний матч?
— 28 червня у Львові на стадіоні «Юність». Це буде вирішальна гра за перше місце у групі «Захід» із місцевим «Соколом». Відповідно до регламенту, суперники проводять груповий етап в одне коло, а потім команди, які посіли перше та друге місця, визначають переможця групи в одному матчі.
— Чому у Львові? Все ж таки «Оболонь-Університет» за підсумками першого кола — лідер.
— Бо перший матч грали у Хмельницькому, тому відповідно до регламенту, наступна гра має бути на виїзді.
— Який формат турніру далі?
— Далі «Фінал шістьох»: дві підгрупи по три команди. Буде по одній команді із Заходу, Центру та Сходу або Півдня України у кожній підгрупі. Команди, які займуть перші місця, продовжать боротьбу за чемпіонство. Ми уже у «Фіналі шістьох», а ця гра у Львові нічого не вирішує, хоча добре, що вона буде. Перед осінніми матчами з серйозними суперниками корисно зіграти також із сильною командою, якою є «Сокіл». Адже від матчів з такими командами, як «Терен», користі для нас небагато.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую