ye-logo.v1.2

Олімпійські чемпіони у Хмельницькому проведуть ярмарок спорту

Спорт 3234
Фото: vk.com

З хмельничанами поспілкуються як спортсмени, так і військові з АТО.

«Сьогодні спорт - завтра здорове майбутнє» під таким девізом 12-13 вересня вперше у місті Хмельницькому відбудеться спортивне дійство - «Ярмарок спорту 2014».

Основною метою проведення «Ярмарку - спорту» є донесення інформації для дітей, їх батьків, та молоді про важливість спорту у житті кожної людини. А також, ознайомити гостей заходу з переліком спортивних секцій та федерацій, що існують у місті, - відзначають організатори.

На відвідувачів чекає знайомство з військовослужбовцями, які мають досвід бойових дій. Військові розповідатимуть, наскільки важливий спорт у житті людини і як можна себе захистити в разі небезпеки.

Зірковими гостями ярмарку спорту у Хмельницькому стануть: Олексій Торохтій (олімпійський чемпіон з важкої атлетики), Ірина Мерлені (олімпійська чемпіонка з вільної боротьби), Сергій Конюшок (стронгмен – найсильніша людина планети 2009), Сергій Нагорний (олімпійський чемпіон з веслування на байдарках і каное).

Захід відбудеться у Хмельницькому у приміщенні Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді на вулиці Пилипчука, 41 (басейн).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую