ye-logo.v1.2

Передноворічна гольова феєрія від хмельницького “Спортлідера+”

Спорт 1922
Фото: sportlider.km.ua

Наші футзалісти на виїзді “розбили” команду “СумДУ”.

Хмельницький “Спортлідер+” завершив 2014 рік в футзальній Екстра-лізі виїзною розгромною перемогою над сумським “СумДУ”.
Господарі поля досить тривалий час на рівних грали із хмельничанами, створивши не один гольовий момент, і саме сумчани першими відкрили рахунок у матчі. Проте їхня перевага не протрималася й хвилину — Дмитро Михайленко швидко відновив паритет. А Дмитро Калуков “дуплетом” вистрілив по воротах “СумДУ” і “Спортлідер+” на перерву пішов із “форою” у два м'ячі — 3:1.
Після перепочинку сумчани зуміли скоротити відставання до мінімуму, але далі “правив бал” лише “Спортлідер+”: Дмитро Калуков оформив хет-трик, трьома голами відзначився Сергій Рибак, “дубль” на рахунку Валерія Власовича. Також у другому таймі по одному разу відзначилися Анатолій Доманський та Дмитро Михайленко.
Перемога з рахунком 11:2 наблизила хмельничан до третього місця на відстань в одне очко. Окрім того, “Спортлідер+” став найрезультативнішою командою Екстра-ліги — на його рахунку 52 забитих м'ячі у 12 матчах. Також у гонці бомбардирів на перше місце із 12 голами вийшов Дмитро Калуков, на один забитий м'яч менше у Сергія Рибака.
Наступний свій матч “Спортлідер+” проведе уже у 2015 року — 24 січня прийматиме лідера першості луганський “ЛТК”.

“СумДУ” - “Спортлідер+” 2:11
Голи: Ганжа 18, Петраков 22 – Михайленко 18, 40, Калуков Дмитро 19, 20, 29, Власович 27, 37, Рибак Сергій 30, 39, 40, Доманський Анатолій 33.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую