ye-logo.v1.2

Хмельницькі стрільці шість разів ставали чемпіонами України

Спорт 1960
Тетяна Тарасенко стала триразовою чемпіонко України.
Тетяна Тарасенко стала триразовою чемпіонко України.. Фото: olimppro.ru

Проте досягти такого результату нашим спортсменкам вдалося, захищаючи честь інших областей.

На зимовому Чемпіонаті України з кульової стрільби у приміщенні, який проходив у Львові, спортсмени Хмельниччини виграли 13 нагород різного ґатунку. Дехто з наших спортсменів захищав честь не лише Хмельницької області, а й тої, де наразі навчаються або підвищують свою майстерність.
Найбільше медалей в активі Тетяни Тарасенко. Наша спортсменка “снайперськими” пострілами виграла два перших місця у стрільбі лежачи з гвинтівки на 50 метрах як в особистому заліку, так і командному у складі черкаської збірної. Також разом з черкащанками Тетяна стала чемпіонкою у стрільбі зі спортивної гвинтівки з такої ж дистанції. Тарасенко приміряла зі збірною Черкаської області “срібло” (пневматична гвинтівка, 10 метрів) та “бронзу” (спортивна гвинтівка, 50 метрів) — зі збірною Хмельницької області.
Разом із Тетяною Тарасенко успіху досягала і Наталія Чепурна. В її активі перше (командна стрільба лежачи з гвинтівки на 50 метрах) та третє місця (командна стрільба зі спортивної гвинтівки на 50 метрах).
У складі дніпропетровської області двічі чемпіонкою ставала і наша Анастасія Савельєва (двічі у стрільбі з гвинтівки по рухомим мішеням на 10 метрах). Також вона виграла ще й особисту “бронзу”.
Три нагороди різного ґатунку здобув Віктор Банькін. У складі київської команди став чемпіоном (пневматичний пістолет, 10 метрів) та срібним призером (стандартний пістолет, 25 метрів). “Бронза” виграна в особистому заліку у стрільбі з довільного пістолета на 50 метрах.
Змагаючись у командній стрільбі зі спортивної гвинтівки на 50 метрах, разом із Тетяною Тарасенко та Наталією Чепурною третьою стала Еліна Агліуліна.
У командному заліку Хмельниччина фінішувала лише 16-ю з 19-ти учасників.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую