ye-logo.v1.2

Капітан РК «Хмельницький»: «Львів’яни краще підготувалися, тому і перемогли»

Спорт 2159
Олег Валюс (з м
Олег Валюс (з м'ячем) - капітан РК Хмельницький. Фото: з архіву

Хмельницький регбійний клуб зазнав першої поразки в сезоні

 У Львові відбувся черговий матч чемпіонату України з регбі-15 серед команд вищої ліги у групі «Захід». Регбійний клуб «Хмельницький» свій матч проводив у Львові, де грав із тамтешнім «Соколом».

 
«Поєдинок видався доволі цікавим, - каже капітан хмельницької команди Олег Валюс. – Але, на жаль, нам не вдалося перемогти. Програли з рахунком 5:17. Думаю, що просто львів’яни краще підготувалися, тому і перемогли. Звісно, нам не вистачало травмованого Олексія Лещенка, а також Мирослава Шуляка, який в складі збірної України з регбі-7 нині виступає на чемпіонаті Європи. Але їхня відсутність – це не виправдовування поразці. Сьогодні «Сокіл» був сильнішим, бо підготувався до матчу краще за нас».
 
Свій наступний матч хмельницька команда проведе в рідних стінах. І суперником стане той же «Сокіл». «Це буде поєдинок за перше місце в групі, - продовжує Олег Валюс.  - Налаштовуємося на перемогу!  Єдине, що поки не можу сказати, це точну дату матчу, оскільки вона ще не визначена. Гратимемо або наступного вік-енду, або через два тижні».
 
Нагадаємо, що для виходу до наступного раунду змагань хмельничан достатньо посісти й друге місце в групі, яке вони собі вже забезпечили.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую