ye-logo.v1.2

Екс-тренер футзальної збірної України очолив хмельницький «Спортлідер+»

Спорт 2044
Роман Ковальчик - новий головний тренер хмельницького Спортлідера+
Роман Ковальчик - новий головний тренер хмельницького Спортлідера+. Фото: uragan.if.ua

У команди - срібного призера чемпіонату України з футзалу, змінився головний тренер

На один рік із пролонгацією ще на два роки сьогодні був підписаний контракт із колишнім наставником молодіжної збірної України з футзалу та екс-наставником луганської «ЛТК» Романом Ковальчиком.

 «Контракт із Віктором Мглинцем, під керівництвом якого наша команда здобула срібні нагороди чемпіонату України завершився. І після тривалих перемовин сьогодні ми готові сказати, що відтепер головним тренером хмельницького клубу є Роман Ковальчик. Він сьогодні поставив свій підпис під угодою і розпочинає селекційну роботу, а вже з липня, думаю, команда збереться на перші збори, під час яких і почнемо перегляд потенційних новачків»,- заявив «Газеті «Є» почесний президент хмельницького «Спортлідера+» Іван Гончар.
 
Роман Ковальчик – відомий тренер з футзалу в Україні. Під його керівництвом львівський «ТВД» у сезоні 2007/2008 років здобув Кубок України, а в сезоні 2012/2013 років «ЛТК», який Роман Миколайович очолював з 2011 року, посів четверте місце в чемпіонаті. З січня 2013 по липень 2014 років новий наставник хмельницького клубу очолював молодіжну збірну України з футзалу.
 
У сезоні 2014/2015 років луганська команда, яка проводила свої матчі в Сумах, вийшла до плей-офф із третього місця в регулярній першості. Але в чвертьфінальній серії до трьох перемог поступилася з рахунком 1:2 івано-франківському «Урагану».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую