ye-logo.v1.2

Юніори-легкоатлети з Хмельниччини здобули чотири нагороди

Спорт 2053
У Вінниці завершився юнацький чемпіонат України, на якому  спортсмени з Хмельниччини здобули чотири нагороду
У Вінниці завершився юнацький чемпіонат України, на якому спортсмени з Хмельниччини здобули чотири нагороду. Фото: flavo.org.ua/

Сьогодні в Вінниці завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2000 року народження та молодших

До сусіднього обласного центру на змагання приїхали 780 юних легкоатлетів, серед яких були і 30 дівчат та 20 юнаків із Хмельницької області.

 Два дні змагань позаду і можна підбивати підсумки. В доробку подолян – чотири нагороди різного ґатунку. Першу нагороду на нинішньому чемпіонаті Україні до скарбниці збірної Хмельниччини приніс хмельничанин Іван Капітанчук, який став чемпіоном у бігу на 400 метрів. Ще одне «золото» здобув Станіслав Бондар зі Старої Синяви, який змагався в бігу на 800 метрів. Серед дівчат найкраще виступила Дарина Крижанівська зі Старокостянтинова. Вона стала срібною призеркою першості в бігу на 400 метрів із бар’єрами.
 
А в останній дисципліні дводенного чемпіонату до скарбниці збірної області додалася ще одна срібна нагороди. Її в естафетному бігу 100+200+300+400 метрів здобули хмельничани Максим Стецюк, Іван та Андрій Капітанчуки, а також Богдан Авдєєв зі Старокостянтинова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую