ye-logo.v1.2

Екс-тренер футзального «Спортлідера+» може очолити футбольний клуб

Спорт 1707
Під керівництвом Віктора Мглинця футзальний клуб Спортлідер+ став срібним призером чемпіонату України
Під керівництвом Віктора Мглинця футзальний клуб Спортлідер+ став срібним призером чемпіонату України. Фото: автора

Віктора Мглинця хочуть бачити на посаді головного тренера чернівецької «Буковини»

Наставник, під керівництвом якого хмельницький «Спортлідер+» здобув срібні нагороди чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» сезону 2014/2015 років, може очолити футбольний клуб «Буковина».

Як заявив «Чернівецькому проміню» президент «Буковини» Сергій Гринюк, новий тренер чернівецької команди повинен мати можливість зібрати команду з тих гравців, які, на його думку, посприяють досягненню позитивного результату в другій лізі. «Віктор Мглинець – місцевий тренер, - зазначив пан Гринюк. - Тому і переживатиме за результати рідної команди. Цього фахівця я і бачу на посаді головного тренера «Буковини». Нам би хотілося того, щоби Мглинець тренував чернівецький коллектив». Та додав: «Якщо ми виступатимемо  наступної першості України та ставитимемо серйозні завдання, то плануємо робити ставку на Мглинця та ще одного тренера, який допомагатиме Віктору Івановичу. А, якщо проблеми нашого клубу не вирішаться, то зрозуміло, що у ньому не буде кваліфікованих тренерів, вправних футболістів та інших людей». 
 
Зазначимо, чернівецька «Буковина» за підсумкам сезону 2014/2015 років вилетіли з першої ліги до другої. Наразі, чи існуватиме цей клуб в якості професійного – ще невідомо.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую