ye-logo.v1.2

Двоє подолян стали віце-чемпіонами світу з футболу!

Спорт 1844

В Англії завершилася світова першість з футболу серед спортсменів з наслідками від ДЦП

П’ятнадцять команд, які були поділені на чотири групи, виборювали звання чемпіонів світу з футбол 7 на 7. В складі збірної України виступали й двоє подолян – кам’янчанин Віталій Трушев та хмельничанин Володимир Антонюк, який, між іншим, є капітаном нашої збірної.

Вже у першому матчі групового етапу українців розтрощили футболістів із Японії з рахунком 16:0. І половину цих голів – вісім, забив Володимир Антонюк. У наступному поєдинку збірна України з мінімальним рахунком 1:0 здолала господарів турніру, а автором єдиного і переможного голу став Володимир Антонюк. У чвертьфіналі наша команда здолала ірландців завдяки чотирьом влучним ударам, два з яких на рахунку хмельничанина.

За вихід до фіналу довелося «боротися» з бразильцями. І знову перемога – вже з рахунком 2:1, і знову забив Антонюк. Цього разу один гол. А ось у фіналі збірній Україні, яка є чемпіоном Європи, протистояли діючі чемпіони світу – збірна Росії. На жаль, росіяни забили один м’яч, а українці відповісти влучним ударом не змогли. Отож, Росія – чемпіон, Україна – срібний призер.

Відзначимо й те, що хмельничанин Володимир Антонюк за підсумками чемпіонату увійшов до символічної збірної світу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую