ye-logo.v1.2

Тренер «Поділля»: «Хлопці молодці, вистояли вдесятьох»

Спорт 2127
Олексій Колесников (у зеленій формі) не допоможе Поділлю в першому півфінальному матчі проти Збруча з Волочиська
Олексій Колесников (у зеленій формі) не допоможе Поділлю в першому півфінальному матчі проти Збруча з Волочиська . Фото: автора

У Кубку області з футболу відбулися матчі-відповіді 1/4 фіналу, попереду – півфінальні протистояння.

Стали відомі усі учасники 1/2 фіналу Кубка області з футболу 2015 року. Обійшлося без сенсацій. Володар почесного трофею 2013 року – старокостянтинівський «Случ», який в першому матчі розтрощив волочиський «Мотор-Січ» з рахунком 6:1, у Волочиську подарував глядачам справжнє свято голів. Ті, хто завітав на гру, стали свідками 10 забитих м’ячів! Щоправда, більшість із них влетіла у ворота місцевого клубу – «Случ» переміг з рахунком 7:3.

У Славуті муніципальний футбольний клуб приймав ФК «Дунаївці». У першому матчі дунаєвчани змогли здолати суперника з мінімальною перевагою в один м’яч – 3:2. А тому в матчі-відповіді славутчани мали неабиякі шанси здобути путівку до півфіналу. Утім, не вдалося – бойова нічия 0:0 і далі крокує ФК «Дунаївці».

З мінімальною перевагою в один гол на поєдинок у Білогір’я проти «Перлини-Поділля» приїхало й хмельницьке «Поділля». «Потрібно було зберегти перевагу та здобути путівку до наступного раунду, - каже тренер хмельничан Анатолій Шляховий. – Господарі поля мали шанси першими відкрити рахунок, але відмінно грав наш голкіпер Олександр Поправка. А десь на 30 хвилині ми провели хорошу атаку, яку розпочав Костянтин Шляховий, віддавши пас на Андрія Соколюка, а той, в свою чергу, знайшов Олексія Колесникова. Олексій «прибрав» захисника «Перлини-Поділля» та влучно пробив, відкривши рахунок у грі. На 70-хвилині, на жаль, ми залишилися вдесятьох – другу жовту картку отримав Олексій Колесников. Було важко, але господарі майже нічого не створили біля наших воріт. Хлопці молодці, вистояли вдесятьох та навіть могли збільшити перевагу. Але головне – виграли та здобули право грати у півфіналі».

В 1/2 фіналу на «Поділля» очікує волочиський «Збруч», який, як відомо, потрапив до наступного раунду після того, як «Крила Рад» зі станції Дунаївці відмовилися виступати в турнірі. Перший матч «Збруч» зіграє вдома 8 серпня, а 15 серпня – матч-відповідь у Хмельнциькому.

«Случ» побореться за путівку до фіналу з ФК «Дунаївці». Перша гра пройде 8 серпня в Старокостянтинові, а друга – 15 серпня в Дунаївцях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую