ye-logo.v1.2

Визначено місце проведення фіналу Кубка області з футболу

Спорт 2130
Якщо позаминулого року фінал Кубка області проходив у Старокостянтинові, минулого року - в Шепетівці, то цього разу - в Хмельницькому
Якщо позаминулого року фінал Кубка області проходив у Старокостянтинові, минулого року - в Шепетівці, то цього разу - в Хмельницькому. Фото: З архіву редакції

А ось в який саме день розіграють почесний трофей, стане відомо після матчів-відповідей 1/2 фіналу.

Цього вік-енду пройдуть другі півфінальні поєдинки Кубка області з футболу. Нагадаємо, в Хмельницькому «Поділля» о 18.30 на одноіменному спорткомплексі прийматиме волочиський «Збруч», який в першому матчі виграв у хмельничан з рахунком 3:2. А в Дунаївцях місцевий клуб зіграє зі старокостянтинівським «Случем», який у першій грі переміг з рахунком 1:0.

«Ми прийняли рішення, що фінал Кубка області відбудеться на хмельницькому спорткомплексі «Поділля», - розповів журналісту газети «Є» голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін. – Плануємо, що вирішальний матч відбудеться 24 серпня. Але остаточну дату ще не узгодили з міським спорткомітетом. Тому вже після матчів-відповідей 1/2 фіналу Кубка області буде знати точно, коли пройде фінал. Можливо, це станеться 23 серпня. Але, скоріше за все, фінал пройде на День Незалежності».

До речі, 15 серпня на сайті газети «Є» знову планується текстова онлайн трансляція одного з півфінальних поєдинків. Якщо минулого тижня ми вели трансляцію з Волочиська, то цього разу вона відбуватиметься з Хмельницького, де зійдуться «Поділля» та «Збруч».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую