ye-logo.v1.2

Шість секунд до першого тріумфу

Спорт 2748
Олексій Колесников, який нещодавно грав  у великому футболі за «Динамо», відтепер забиває  в «маленькому» футболі за «Поділля-УМВС».
Олексій Колесников, який нещодавно грав у великому футболі за «Динамо», відтепер забиває в «маленькому» футболі за «Поділля-УМВС».

Відбулися поєдинки другого туру чемпіонату України з міні-футболу в першій лізі групи «А».

Хмельницьке «Поділля-УМВС», яке дебютувало в змаганнях такого гатунку виїзною нічиєю в Ковелі, свій другий матч знову провело за межами рідного міста. Цього разу в Львові проти «Львівхолода». Господарі майданчика в першому таймі, здавалося, продемонстрували
подолянам, що без досвіду їм буде важко боротися в першій лізі. Адже забили в ворота «Поділля-УМВС» два голи, а пропустили – нуль.
Але ж гості, в свою чергу, продемонстрували львів’янам справжню волю до перемоги. І сталося це в другому таймі. Спочатку в воротах «Львівхолоду» відзначився Олексій Колесников, а згодом його «підтримав» Сергій Сяньков. Львів’яни ж зуміли знову повести в рахунку, але «Поділля-УМВС» доволі швидко відновило паритет, коли відзначився Вадим Рефель.
А за шість секунд до завершення поєдинку господарів
«нокаутував» Олексій Колесников, котрий забив другий для
себе в цьому матчі гол, а, найголовніше, вивів подолян уперед.
І ті шість секунд, які залишалися до фінальної сирени, стали справжнім випробуванням для гравців хмельницького клубу, але вони витримали! Отже, «Поділля-УМВС» перемогло з рахунком 4:3. І це для команди Віктора Власова перша першолігова перемога в історії клубу.
А вже 21 листопада на «Поділля-УМВС» очікує ще серйозніше випробування. Адже команда зіграє матч на Кубок України. В гості до хмельничан завітає бронзовий призер минулорічних змагань львівська «Енергія», яка нині посідає друге місце в вищій лізі. Поєдинок пройде у залі спортивного комплексу обласного управління МВС, що на вулиці Зарічанській. Початок матчу о 12.30. 
 

Коментарі:

Читатель 19.11.2010 22:00

Ребята,"Ешки" любимой моей ну, прошу, не засоряйте вашу страничку этой бездарностью...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую