ye-logo.v1.2

Відверто, по-жіночому

Спорт 2030

173 сантиметри зросту і 65,5 кілограмів ваги. Привіт, мене звати Іра, мені 35 років. І я учасниця нового проекту «Маю ціль».

Моя ціль – схуднути на 6 кілограмів. Обіцяю, що мої розповіді будуть по-жіночому відверті. З жіночими, подекуди примітивними мотиваціями. Обіцяю розповідати про спокуси, з якими доведеться боротися, про лінощі і перемоги у спортивній залі. Три місяці я йтиму до своєї мети у спортцентрі «Evolution». І я до неї дійду. Відлік починаю з 19 жовтня.
В моєму оточенні вистачає скептиків, які щиро дивуються: навіщо тобі тренажерна зала? Ти народила двійко дітей – як ти ще хочеш виглядати? Ти ж не сто кілограмів важиш? Ну і все в такому дусі.
Так, я заміжня, у мене двоє дітей. У мене немає занадто надмірної ваги, але є величезне бажання привести своє тіло до ладу. Бо не лише в двадцять хочеться виглядати підтягнутою, стрункою, з розправленими плечима, ніжками без натяку на целюліт і без жирненького животика, що звисає над паском улюблених джинсів. Останні три роки після народження молодшого сина я живу в режимі «зварила вранці запашної кави – випила її увечері холодною», тобто часу на себе практично не вистачає. Тож коли малюк пішов до садочка – прийшов час діяти!
Розумію, буде важко. Особливо в плані харчування. Я не з тих жінок, які грюкнуть кулаком по столу, мовляв, в мене спорт, дієта, тому всі від сьогодні будете їсти лише капусту. Розумію, що усілякі смаколики мене спокушатимуть повсюди: коли я купуватиму дітям тістечка до чаю, під час традиційних походеньок на морозиво, коли ліпитиму улюблені всіма вареники з картоплею і під час шашличного застілля з друзями. Все це я дуууууже люблю! І терпіти не можу знущатися (до сьогодні усілякі вправи я сприймала саме так) над своїм тілом. Особливо качати прес… Але настав час перевтілень!
 

Партнер проекту: спортивний клуб "Evolution"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую