ye-logo.v1.2

На квадроциклах під Кам'янцем змагались екстремали: не завадили ні холод, ні грязюка

Спорт 2306
Фестиваль для справжніх чоловіків відбувся під Кам`янцем
Фестиваль для справжніх чоловіків відбувся під Кам`янцем. Фото: kam-pod.gov.ua

Туристичне місто цими вихідними знову фестивалило.

Фестиваль “BENZIN”, що відбувся під Кам'янцем-Подільським, вразив поціновувачів спортивних видовищ. Фінал Чемпіонату України «Ukrainian Cross Country» не на жарт змусив понервувати учасників змагань, адже кожен хотів отримати титул найкращого.

Як повідомили у міській раді, попри холодну погоду, перший день фестивалю зібрав глядачів, які активно вболівали, спостерігаючи, як моторно вправляються на трасі учасники Чемпіонату України. А змагались представники майже всіх регіонів країни. Справжній драйв, ентузіазм та швидкість визначили переможців.

“У класі “ATV – Junior” перемогу здобув Товстик Євген, серед дітей, які змагалися на багі найкращим став екіпаж Владислава Савкіна та Дмитра Власенка. У номінаціях «ATV-Light» першість у Едуарда Хижуна, «ATV-Medium» - у Ярослава Товстика, «ATV-Hard» - в Віталія Хижуна. У класі «UTV-800» золото  здобув екіпаж Миколи Петрова та Ярослава Товстика, у класі «UTV-1000» найкращими стали Михайло Світличний та Денис Халаімов, а в «UTV-Turbo» - екіпаж Віталія Олійника та Володимира Сивкіна”, - розповіли у прес-службі міської ради.

Окрім того, що глядачі мали змогу насолодитися змаганнями восьмого етапу Чемпіонату України з кантрі-кросу, не менш видовищним стало шоу з броньованими машинами. У другий день "BENZINу” борсання транспорту у багнюці неабияк полоскотало нерви присутніх.

Учасники впевнено кермували транспортом

Грязюка не завадила визначити переможця

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую