ye-logo.v1.2

Футзал. Хмельничани знову опинилися внизу турнірної таблиці

Спорт 1623
Валерій Власович другий матч поспіль забиває за Спортлідер-2
Валерій Власович другий матч поспіль забиває за Спортлідер-2. Фото: з архіву

У першості України зіграні чергові матчі.

Хмельницький «Спортлідер-2» не зміг здобути залікові очки в Києві, де зустрівся із минулорічним володарем Кубка України «Манзаною».
До цього поєдинку команда Романа Шевчука перебувала вище в турнірній таблиці за свого суперника, а тому теоретично саме могли  вважати фаворитом протистояння. Фактично ж  усі розуміли – «Манзана», в складі якої чимало досвідчених гравців, не «випустить» хмельничан із очками.
І в першому таймі кияни  змогли забити два сухими м’ячі, а потім, в другій половині матчу, забили і третій. Роман Шевчук після цього взяв тайм-аут, після якого хмельничани перейшли на гру в п’ять польових. І така гра дала свій результат. Спочатку Власович «розмочив» рахунок, а потім Алексеєв влучним ударом скоротив відставання до мінімуму. Згодом Алексеєв міг і зрівняти рахунок, але киян врятувала стійка. У підсумку 3:2 на користь «Манзани» і «Спортлідер-2» зазнає третьої поразки в п’яти матчах, опускаючись на передостаннє місце в турнірній таблиці.
Свій наступний матч хмельничани проведуть вдома, коли прийматимуть лідера першості київський «ХІТ» - команду, яка поки що не втратила жодного очка. Цей матч має відбутися 18 грудня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую