ye-logo.v1.2

П'ять порад як не "наїсти" зайві кілограми на свята

Спорт 2575
За два місяці тренувань і раціонального харчування я позбулася 4-х кілограмів
За два місяці тренувань і раціонального харчування я позбулася 4-х кілограмів

В спортклубі «Еvolution» вже новорічний настрій! І хоч на вулиці справжнісінька весна-весною, тут ялиночка натякає: «Дуже скоро новорічні свята».

Нова сукенка вже мені впору: за два місяці тренувань і раціонального харчування я позбулася 4-х кілограмів. Якраз тих, які вперто вже кілька років не хотіли покидати мою талію і стегна. Нинішня вага – 61,5. Але не забуваємо, що свята таки наступають. Новорічні-різдвяні застілля змусять розслабитися, їсти більше, ніж зазвичай, піднімати келихи за щастя в новому році, тренуватися – менше… Тож розробляю для себе план «А» - як зробити так, щоб до середини січня моє платтячко не пішло по швах))
Звісно є ще план «Б»: нічого не їсти-не пити-дивитися на усіх з-під лоба (бо від чого радості бути) чи взагалі лягти спати ще до опівночі… Але кому він цікавий? Душа хоче свята! Тож поради від мого тренера Віталія Безносюка якраз доречні.

Перше: намагайтеся не пити усілякі коктейлі, енергетики, слабоалкогольні напої. Від них шкоди набагато більше, ніж від «чистих» алкогольних напоїв. Саме в слабоалкоголці увесь прогрес хімічної промисловості. Вони не лише роз’їдають шлунок, а й надзвичайно калорійні.
Друге: Не впадайте в паніку, якщо наступного ранку після застілля ваги покажуть «плюс» два-три кіло. Алкоголь затримує рідину в організмі. Пийте більше чистої води, їжте менше солоних страв.
Третє: Не лінуйтеся наступного після застілля дня побалувати себе вівсянкою, відварним м’ясцем, супчиком.
Четверте: Не впадайте в крайнощі! Тренування краще відновлювати не одразу ж наступного ранку після вечірки (бо совість мучить), а через кілька днів. Перше тренування після свят не має бути надто інтенсивним.
Ну і останнє – п’яте: Не мучте себе підступними планами «на завтра», «на післязавтра», «на увесь тиждень», не придумуйте голодних дієт, бо поки свята – все одно їх порушуватимете. Від того будете почуватися лише гірше. Тож не псуйте собі свята))) Відтак повернетеся до звичного режиму тренувань з гарним настроєм!

Партнер проекту спортивний клуб "Evolution"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую