ye-logo.v1.2

Маю новий рекорд!

Спорт 2613

Намагаюся повернути стрілки вагів на зворотній відлік. Поки вони зупинилися на 62 кілограмах.

Свята далеко позаду. Ціль в 59 кілограмів – ще попереду. Словом, роботи багато. Намагаюся повернути стрілки вагів на зворотній відлік. Поки вони зупинилися на 62 кілограмах. І завмерли. В тренажерної зали «Еvolution» у мене вже є свій власний невеличкий рекорд: 3 кілометри за 16.30 (це 5,43 хвилини на кілометр). Так швидко до цього я ще не бігала. Пригадую свій перший забіг на біговій доріжці три місяці тому – кілометр майже 8 хвилин. Так що прогрес є!

Взагалі, „плюсів” від занять спортом ще й як багато. Тіло стало, гнучким, підтягнутим, не болить спина, не чіпляється застуда... А ще я навчилася говорити „ні” багатьом речам. Принаймні, менше вагаюся, коли вирішую, їсти піцу чи дикий рис.

Знову поповнила запаси корисної їжі. Відкрила для себе такий чудовий продукт як вівсяне борошно. З нього виходять смачнющі млинці, а шкоди для фігури – мінімум.

А ще (звісно ж, як без цього) відбулася переоцінка цінностей: я здолала свою нелюбов до фізкультури (ніяк в школі не могла видертися уверх по канату – відтоді не любила цей урок) і тепер ззадоволенням роблю вправи не лише у залі, а й вдома.

Вдома займатися, чесно кажучи дуже весело))) Особливо, коли мої намагання підтягнутися на перекладині копіює син.

У нього це виходить навіть краще

І звісно ж, коли мені було десь так наполовину менше років, я була впевнена на 100 відсотків, що жіночки у свої 36 аж ніяк не займаються тим, що скачуть на скакалці і присідають з гантельками, щоб, бачите, попа була гарна).

Власне, я ще й перестала соромити якихось недоліків власного тіла, бо якщо є целюліт – правильні вправи – і помалу він розгладиться; завеликий живіт – трохи вправ на прес – і талія тоншатиме; захуді руки – беріть гантелі і вперед. Якщо поруч правильний тренер-скульптор, як у мене, то все буде тільки добре))).

А відтак, якщо проект змінив моє життя на краще, навчив йти до своєї цілі, я набудувала собі купу планів на найближче майбутнє: навчитися водити машину, вишити дітям по сорочці, зустріти світанок на Бакоті, випити кави десь у Венеції, купити собі файні кеди і сходити на якусь дискотеку... Мабуть, почну з останнього.

Партнер проекту спортивний клуб "Evolution"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую