ye-logo.v1.2

Відбувся легкоатлетичний турнір пам’яті Героя України Сергія Бондарчука

Спорт 2097
Авеліна Вовчук зі Старокостянтинова (у центрі) здобула дві золоті нагороди
Авеліна Вовчук зі Старокостянтинова (у центрі) здобула дві золоті нагороди. Фото: noc.km.ua

Міжобласні змагання провели в Старокостянтинові.

Позмагатись з однолітками у чотирьох дисциплінах на доріжках та в секторах манежу ДЮСШ прибуло біля 200 юних легкоатлетів 2001 року народження і молодших з міст Нетішина, Славути, Шепетівки, Старокостянтинова, Ізяславського, Старокостянтинівського, Полонського районів та Хмільницької ДЮСШ з Вінниччини.

За повідомленням Хмельницького обласного відділення Національного Олімпісйьког окомітету України, восьмеро юних атлетів Хмельниччини стали переможцями турніру на честь Героя України, Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука. Зокрема, в бігу на 60 метрів тріумфували Авеліна Вовчук та Богдан Авдєєв зі Старокостянтинова, на 800-метрівці – Ірина Мамонтова зі Славута та Ігор Яшан з Нетішина.

У секторі стрибків у довжину виграли Дарина Нараєвська зі Старокостянтинова та Олег Гончарук, а в стрибках у висоту – Авеліна Вовчук зі Старокостянтинова та Назар Борицький з Ізяслава.

Нагадаємо, Сергій Бондарчук працював вчителем у Старокостянтинова. Він загинув 20 лютого 2014 року в Києві під час Революції Гідності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую