ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» наблизився до півфіналу

Спорт 1935
Дмитро Калуков (№7) у Покровському проявив свої голкіперські здібності, врятувавши свою команди від голу, коли Анатолій Доманський вийшов віч-на-віч із Дмитром
Дмитро Калуков (№7) у Покровському проявив свої голкіперські здібності, врятувавши свою команди від голу, коли Анатолій Доманський вийшов віч-на-віч із Дмитром. Фото: з архіву

Відбувся перший матч чвертьфіналу чемпіонату України серед команд «Екстра-ліги».

У Покровському Дніпропетровської області хмельницькому «Спортлідеру+» вдалося виграти перший поєдинок над «Титаном-Зорею» в 1/4 фіналу серії плей-офф. Але перемога команді Романа Ковальчика далася доволі важко – в серії пенальті.

«Хлопцям вдалося впоратися із тиском трибун, а також власними емоціями», - каже головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик. Наставник хмельничан залишився задоволеним результатом матчу і тепер путівку до півфіналу розіграють у Хмельницькому.

Вже у першому таймі в Покровському хмельничани продемонстрували бажання не відкладати все на поєдинки в Хмельницькому, а повести в серії з першого матчу. На 2 хвилині м’яч, після прострілу Олександра Педяша, влучив в Мілінького та опинився в воротах господарів. Та згодом Мілінький виправився та зрівняв рахунок. Утім, нічия була недовгою. Одразу на 7 та 8 хвилинах знову візналися хмельничани – спочатку Педяш, а потім Андрій Хамдамов. А на 13 хвилині матчу Олександр Педяш оформив «дубль». Господарі ж ще двічі вразили ворота хмельничан, і на перерву команди пішли за рахунку 4:2 на користь «Спортлідера+».

У другій половині матчу покрівцям вдалося зрівняти рахунок. І навіть могли вирвати перемогу, коли гості поміняли голкіпера на п’ятого польового гравця. Але відмінно в воротах зіграв Дмитро Калуков, який виграв дуель в Анатолія Доманського. Отож, основний час матчу завершився з рахунком 4:4 і командам довелося вирішувати питання переможця в серії пенальті.

Дмитро Калуков та Андрій Лисенко вразили ворота суперника, а ось гравці «Титана-Зорі»… перший удар відбив Богдан Тимощук, а другий – прийшовся у поперечину.

Отож, «Спортлідер+» повів у серії до двох перемог з рахунком 1:0. Тепер ці команди 12 березня зіграють у Хмельницькому. Початок матчу о 13.00. Якщо хмельничани виграють, то здобудуть путівку до півфіналу. Якщо не переможуть, то команди 13 березня зіграють ще один матч у Хмельницькому. Відзначимо, що переможець цього протистояння в півфіналі зіграє з переможцем пари «Локомотив» (Харків) – «Приват» (Кривий Ріг). У цій парі з рахунком 1:0 поки що перемагають харків’яни.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую