ye-logo.v1.2

Футзал. СК «Сокіл»: кращий бомбардир пішов, ще одного гравця забрали до війська

Спорт 3275
Дмитро Калуков (з м’ячем) дебютував за хмельницький клуб у вересні 2012 році.За чотири сезону він відзначився 69 забитими голами
Дмитро Калуков (з м’ячем) дебютував за хмельницький клуб у вересні 2012 році.За чотири сезону він відзначився 69 забитими голами. Фото: з архіву

Хмельницька команда готується до нового сезону в «Екстра-лізі» в рідному місті.

Через півтора місяця, 20 серпня, перейменований «Спортлідер+», який вже називається СК «Сокіл», розпочне новий чемпіонат України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». Команда вже декілька днів, як вийшла з відпустки, і зазнала декількох кадрових втрат.

Перш за все, за хмельницький клуб вже не гратиме її найдосвідченіший гравець, кращий бомбардир Дмитро Калуков. Він перейшов до херсонського «Продексіму». Не виступатиме за «Сокіл» і Юрій Сагайдачний, який пішов на строкову військову службу.

«У Калукова завершився контракт. Він вирішив продовжити кар’єру в Херсоні – це його право. Які там умови йому запропонували, мені невідомо, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Нагадаю, що минулого сезону ми зробили акцент на те, щоб підтягнути молодь. Тому будемо працювати з ними й надалі, вони всі залишилися в команді. До того ж, забрали хлопців з другої команди, приїжджають футболісти з інших міст, які мають бажання грати за «Сокіл». Ми переглядаємо їх. Потрібно ще й заміну Сагайдачному знайти, який виконує свій обов’язок – пішов до армії. У нас є на перегляді хлопці, які гратимуть на місці Юрія. В нашій команді будуть гравці 1993-1998 року народження».

До 20 липня «Сокіл» тренуватиметься в Хмельницькому. А 22-24 липня команда візьме участь у футзальному турнірі, який пройде в Одесі. Ну, а 1-4 серпня «Сокіл» на рідному паркеті гратиме в міжнародному турнірі, на який планують приїхати команди з Польщі та Білорусі.

А ось «Сокіл-2», який минулий рік під назвою «Спортлідер-2» грав у першій лізі чемпіонату України, в новому сезоні виступатиме лише в першості міста. «У першій лізі не гратимемо, тому що ми усіх хороших гравців 1998 року забрали до першої команди, - коментує Роман Миколайович. – А хлопці 1999-2000 року, які там залишилися і нині ще добираються, вважаю, не можна «кидати» в першу лігу, їм ще зарано, так можна відбити все бажання грати в футзал».

До теми: Календар матчів футзальної «Екстра-ліги» сезону 2016/2017 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую