ye-logo.v1.2

На Хмельниччині у вправності і швидкості змагались пожежники

Спорт 1640
Змагання завершились без травмування їх учасників та з дотриманням на належному рівні усіх заходів безпеки
Змагання завершились без травмування їх учасників та з дотриманням на належному рівні усіх заходів безпеки. Фото: Андрія Агєєва

В області відбувся XVI чемпіонат з пожежно-прикладного спорту.

На базі авіаційних складів ракетного озброєння і боєприпасів Повітряних Сил Збройних Сил України 8 липня, завершився XVI-й чемпіонат Хмельницького району з пожежно-прикладного спорту, в якому взяли участь збірні вогнеборців-спортсменів штатних пожежно-рятувальних підрозділів військових частин, які дислокуються в Хмельницькій та Тернопільській областях.

Як повідомив офіцер медіа-центру Міністерства оборони України Андрій Агєєв, участь у змаганнях брали команди із 5 спортсменів. Визначали кращих у п’яти видах: 100-метрова смуга з перешкодами, підйом по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної башти, двоборство, пожежна естафета 4х100 метрів та бойове розгортання від пожежного автомобіля.

Головна мета чемпіонату – популяризація і розвиток пожежно-прикладного спорту у Збройних Силах України, формування у військових вогнеборців необхідних навичок і спеціальних якостей в роботі з пожежною технікою та обладнанням, підвищення рівня спортивної майстерності та підготовка до чемпіонату Збройних Сил України, який відбудеться у вересні на базі навчального Центру в Десні.

Провели невеличкий регіональний чемпіонат Збройних Сил

На 100-метрівці в особистій першості перемогу святкував пожежний пожежної роти солдат Владислав Грохольський, на «штурмовці» та у двоборстві кращим став старший механік-водій пожежної роти молодший сержант Олег Майданіч.

Учасники були достойними суперниками

За підсумками XVI-го чемпіонату Хмельницького району з пожежно-прикладного спорту команда переможців і призери в командному заліку отримали перехідні кубки та дипломи.

Кращі вогнеборці в особистих дисциплінах були нагородженні медалями, дипломами та грамотами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую