ye-logo.v1.2

Футбол. «Дитячі» помилки гравців «Поділля» знову зіграли злий жарт із командою

Спорт 2777
Попереду на команду Віталія Балицького очікує надто серйозний суперник - Кремінь, який ще жодного голу в цьому чемпіонаті не пропустив
Попереду на команду Віталія Балицького очікує надто серйозний суперник - Кремінь, який ще жодного голу в цьому чемпіонаті не пропустив. Фото: автора

Хмельницька команда зіграла свій четвертий матч у другій лізі.

Цього разу «Поділля» на Дніпропетровщині проти «Нікополя-НПГУ» - команди, яка в попередніх трьох турах здобула лише одне очко.

Після двох поспіль поразок, наставник хмельничан Віталій Балицький провів ротації в стартовому складі своєї команди, випустивши з перших хвилин Андрія Богославського та Романа Худіка, які замінили Віталія Миколайчука та Андрія Ліповуза.

«Почали непогано, мали два моменти, а потім на 9 хвилині пропустили, після розіграшу з кутового. Як на мене, гравець, який відкрив рахунок, знаходився в офсайді. Але рішення арбітрів я не коментую», - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Балицький.

Поступаючись в рахунку, хмельничани зіткнулися ще й з кадровою проблемою – їм довелося робити вимушену заміну – замість травмованого Яна Морговського вийшов Кирило Бабак. «Ми могли зрівняти рахунок, але господарів врятувала поперечина, - продовжує Віталій Вікторович. – Та в другому таймі в наші ворота призначили пенальті. Богдан Савчук відбив, але першим на добиванні був гравець «Нікополя-НПГУ». Я вже пішов на ризик, почали грати у три захисники та стільки ж нападників. Але м’яч вперто не летів у ворота – то в воротаря влучали, то в поперечину. Ну, а вже у доданий час пропустили третій гол. Таке враження, що не всі хлопці ще розуміють, що грають вже у дорослий футбол. Знову дитячі помилки, які призвели до негативного результату. Мені, як колишньому захиснику, соромно, що команда стільки пропускає на «рівному місці».

Отож, «Поділля» програло з рахунком 3:0, маючи в своєму активі після чотирьох матчів 3 очки. Свій наступний матч команда зіграє на рідному СК «Поділля». Станеться це 20 серпня. В гості до хмельничан завітає кременчуцький «Кремінь», який провів поки три матчі, й всі їх виграв. Крім цього, «Кремінь» в цій першості не пропустив жодного голу. Матч «Поділлля» - «Кремінь» розпочнеться 20 серпня о 18.00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую