ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - «Титан-Зоря»: коли помилки призводять до небажаного результату

Спорт 2125
Титан-Зоря здобула другу поспіль перемогу, а Сокіл - першу поразку в сезоні
Титан-Зоря здобула другу поспіль перемогу, а Сокіл - першу поразку в сезоні. Фото: автора

Хмельницька команда провела другий матч в «Екстра-лізі» та пішла на тривалу перерву.

Сьогодні, 27 серпня, відбулися матчі другого туру чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». Хмельницький «Сокіл» у рідних стінах приймав «Титан-Зорю» з Покровського Дніпропетровської області. Якщо глянути на історії протистоянь цих команд (коли «Сокіл» ще мав назву «Спортлідер+»), то «Титан-Зоря» жодного разу ще не вигравала в Хмельницькому. Але ця історія змінилася…

Йшла третя хвилина і Валерій Власович помилився, віддавши пас на воротаря Богдана Тимощука, після чого арбітри призначили вільний удар. Мілінький відпасував на Пічкурова, той на Леміша й… 0:1. Утім вже через чотири хвилини хмельничани відігралися. Шеремета прострелив у штрафний майданчик гостей з ауту і Леміш забив вдруге. Тепер у власні ворота, адже м’яч влучив в ногу Євгена, після чого опинився у сітці воріт гостей. Щоправда, гол записали на Андрія Хамдамова, який поборовся з Лемішем за м’яч і зрозуміти, від кого він влетів у ворота було важко. Попереду ж на глядачів очікували ще чимало голів та емоційних моментів.

Вже на 3 хвилині матчу "Титан-Зоря" відкрили рахунок у грі проти "Сокола"

Андрій Лисенко, попри поразку хмельницької команди, провів цей матч на високому рівні

На 13 хвилині позиційна боротьба Владислава Щербаня з Павлом Пічкуровим завершилася падінням останнього – чи то на лінії штрафного майданчику «Сокола», чи в ньому. Але рефері одразу призначив пенальті. Це викликало невдоволення в глядачів, однак… Пічкуров виконав пенальті та Тимощук врятував свою команду. Та через десяток секунд рахунок все одно став 1:2. Олександр Педяш віддав неточний пас, покровці перехопили м’яч і Леміш, прибравши під себе Педяша, пробив з 9 метрів – Тимощук вже не врятував.

Владислав Щербань не зміг забити у грі з "Титаном-Зорею"

Богдан Тимощук врятував свою команду від голу, відбивши пенальті у виконанні Павла Пічкурова

Хмельничани мали чимало моментів, щоб зрівняти рахунок. І навіть могли отримати право на пенальті, коли м’яч влучив у руку Грицовця та змінив траєкторію. Але ні Сергій Подранний, ні Денис Чумак, які обслуговували цей матч, не призначили шестиметровий. На трибунах, склалося враження, глядачі готові були влаштувати арбітрам «теплий прийом».

Суддівські рішення викликали в наставника "Сокола" Романа Ковальчика чимало емоцій

У другому таймі також не бракувало емоцій. Та й моменти «Сокола» біля воріт Андрія Мельника змушували вболівальників хапатися як не за серце, так за голову. Але забили знову «титанівці». Атака «Сокола» призвела до того, що Педяш віддав неточний пас на Лисенка, і Шеремета, щоб не втратити «смугастого», в падінні відпасував його назад на Богдана Тимощука. Голкіпер хмельничан вийшов з воріт і, намагаючись вибити, влучив у Анатолія Доманського. Той перехопив м’яч та відправив його у порожні ворота. Через дві хвилини, на 27-й, рахунок став 2:3. Ілля Бакінський, який замінив Тимощука в воротах, навісив на чужі ворота, де Дмитро Мартинюк вдало зіграв головою та скоротив рахунок. Та ще через дві хвилини Мартинюк не встиг закрити дальню стійку власних воріт, програвши «забіг» Грицовцю, який і забив четвертий гол у ворота «Сокола». На 36 хвилині влетів і п’ятий – хет-триком у матчі відзначився Євген Леміш.

Двох голів Мартинюка не вистачило "Соколу" в грі з "Титаном-Зорею"

Андрій Хамдамов мав декілька нагод, але не забив

Ну, а на 39 хвилині поєдинку «Сокіл», який до цього створив чимало моментів, але «пробити» Андрія Мельника не міг, забив – і знову гол на рахунку Мартинюка. Щоправда, більше хмельничанам забити не вдалося, а тому матч завершився з рахунком 3:5.

Руслан Шеремета в другому таймі часто виходив у ролі воротаря-гравця, але реалізували більшість хмельничани не змогли

Свій наступний поєдинок «Сокол» зіграє аж 8 жовтня в Харкові проти «Локомотива». Така тривала пауза пов’язана з тим, що збірна України гратиме на чемпіонаті світу в Колумбії. Та це не означає, що гравці «Сокола» йдуть у відпустку. У вересні на них очікують два турніри – у Львові та Хмельницькому. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую