ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» без нагород, троє гравців команди – з «бронзою»

Спорт 1423
Голкіпер Сокола Ілля Бакінський завадив своїй команді виграти бронзові медалі на Кубку Львівщини
Голкіпер Сокола Ілля Бакінський завадив своїй команді виграти бронзові медалі на Кубку Львівщини. Фото: з архіву

У Львові завершився «Кубок Львівщини» з футзалу

Хмельницький «Сокіл», який в 2014 році виграв «Кубок Львівщини», а в 2015 році став бронзовим призером, цього разу фінішував четвертим.

У матчі за бронзові медалі хмельничани зіграли проти юнацької збірної України U-19, за яку грали троє граців «Сокола» - Ілля Бакінський, Cвятослав Зубик і Богдан Кручек.

«Сокіл» забив тричі – відзначилися Дмитро Мартинюк, Олександр Педяш та Артур Подлюк. Але цього не вистачило… адже збірна України також забила три голи, а тому долю бронзових нагород вирішували в серії пенальті. У футзальній «лотореї» вирішальним став промах Андрія Лисенка, який з «точки» пробив повз ворота Іллі Бакинського, і збірна України перемогла з рахунком 3:2. Отож, «Сокіл» четвертий. Ну, а перемогу на «Кубку Львівщини» здобула львівська «Енергія», як ав фіналі в серії пенальті перемогла івано-франківський «Ураган».

Вже невдовзі на «Сокіл» очікує чергові змагання. 21-25 вересня в Хмельницькому має пройти традиційний турнір «Покрова - наша мати». Він стане останнім у паузі, яка триває в чемпіонаті України через участь національної збірної на чемпіонаті світу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую