ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: дербі у Красилові та несподіваний результат

Спорт 1804
Гол Сергія Мельника на 78 хвилині приніс перемогу красилівському Случу в матчі проти одного з фаворитів чемпіонату області
Гол Сергія Мельника на 78 хвилині приніс перемогу красилівському Случу в матчі проти одного з фаворитів чемпіонату області. Фото: youtube.com

Відбулися матчі чергового туру чемпіонату Хмельниччини серед команд Прем’єр-ліги

Лише три матчі 16 туру з чотирьох відбулися цього вік-енду, адже ще один – старосинявської «ОТГ» проти волочиського «Агробізнеса» відбудеться 5 жовтня.

У Нетішині «Енергетик-Миклуш» мінімально переміг хмельницьку «ДЮСШ-1» з рахунком 1:0. А в Городку «Епіцентр-Вікторія» поступилася «Громаді» зі станції Дунаївців з рахунком 0:3.

Та центральний матч відбувся в Красилові, де місцевий «Случ» приймав старокостянтинівський «Случ». Цей матч давно назвали «случівським дербі», і така назвала була підтверджена на полі. Гості, маючи в своєму складі чимало досвідчених футболістів, відкрили рахунок у грі на 14 хвилині. У ворота красилівчан забив вихованець київського «Динамо» Олександр Іващенко, за плечима якого виступити в український Прем’єр-лізі за криворізький «Кривбас», київську «Оболонь».

На 28 хвилині «Случ» вдруге забив. Але у власні ворота. Автоголом відзначився Сергій Лук’янов. А після перерви команда з Красилова за 12 хвилин до завершення матчу змогла забити переможний гол – його автором став Сергій Мельник.

Отож, «Случ» з Красилова переміг «Случ» зі Старокостянтинова з рахунком 2:1.

Матчі наступного 17 туру заплановані на 8 жовтня. «Агробізнес» зіграє в Нетішині, «Громада» вдома прийме «ОТГ», красилівський «Случ» зіграє в Дунаївцях, а команда зі Старокостянтинова вдома прийматиме «Епіцентр-Вікторію».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую