ye-logo.v1.2

Паралімпійці отримають грошову нагороду від влади Хмельницького

Спорт 3268

Про це заявив міський голова Олександр Симчишин

Мер обласного центру Олександр Симчишин зустрівся з хмельничанами, які брали участь у літніх Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Нагадаємо, участь у Паралімпіаді-2016 взяли троє подолян. Футболісти Віталій Трушев з Кам’янця-Подільського та Володимир Антонюк з Хмельницького стали володарями золотих нагород, а хмельницька волейболістка Тетяна Гуранська в складі збірної України посіла четверте місце, програвши матч за «бронзу» господаркам турніру – збірній Бразилії.

Тетяна Гуранська в Ріо разом із волейбольною збірню України стала четвертою.

«Четверте місце, мабуть, найприкріше, - каже Тетяна Гуранська. – Але, сподіваюся, через чотири роки в Токіо ми поліпшимо свій результат». Щоправда, як зізналася хмельничанка, в Україні паралімпійцям немає де нормально займатися волейболом. «Нам потрібне спеціальне покриття, а граємо на звичайних паркетах, - пояснює Тетяна. – Раніше тренувалися біля Євпаторії, а зараз з відомих причин не можемо там проводити збори».
«Золото» в Ріо-2016 для Володимира Антонюка вже третє на Паралімпійських іграх. Має в своєму активі і «срібло» Лондона-2012. «Вже, мабуть, не було тих емоцій», - запитав Олександр Симчишин титулованого спортсмена. «Вони завжди є, тільки інші», - відповів Володимир Антонюк.

Володимир Антонюк каже, що Паралімпіада-2016, мабуть, була останньою в його кар’єрі.

Мер Хмельницького запевнив хмельницьких паралімпійців, що на найближчу сесію Хмельницької міської ради винесуть питання про їхнє преміювання. Планують надати Володимиру Антонюку та Тетяні Гуранській по 50 тисяч гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую