ye-logo.v1.2

«Поділля-УМВС» зазнало першої поразки

Спорт 2414
Фото: Maks

Хмельничани не вистояли перед лідером змагань

Четвертого грудня «Поділля-УМВС», яке посідало друге місце в чемпіонаті України з міні-футболу серед команд першої ліги групи «А», приймало чернівецький «Меркурій». Гості – знана футзальна команда, яка вже довгий час виступає в першій лізі, а цього сезону має завдання вийти до вищої ліги. Звісно, протистояти такому супернику, навіть у рідних стінах, справа не з легких. А тому для хмельничан, які у трьох попередніх іграх не зазнали жодної поразки, важливо було не програти й «Меркурію». Але…
Вже на п’ятій хвилині поєдинку контратака гостей завершилася тим, що чернівчани змогли відкрити рахунок у грі. Але подоляни одразу ж ледве не відігралися – після удару Сергія Чайковського «Меркурій» врятував голкіпер. Однак вже наступної хвилини Чайковський зумів таки забити гол у ворота лідера та відновити «статус-кво». На 10 хвилині Ігор Глушок вийшов віч-на-віч із голкіпером гостей та мав вивести свою команду вперед у рахунку. Але стража воріт обіграти захиснику «Поділля-УМВС» не вдалося. І через хвилину «Меркурій» знову забив. Але на 16 хвилині хмельничанам вдруге у матчі вдалося відігратися. Після розіграного ауту, гарматним та результативним ударом відзначився Олексій Колесников. А на перерву команди мали б піти за рахунку 3:2, якби Вадим Безвещук реалізував «побачення» із голкіпером чернівецького клубу. Щоправда, рахунок 2:2 теж задовільняв, як «Поділля-УМВС», так і прихильників хмельницької команди. Адже неозброєним оком було видно, що «Меркурій» сильніший, і якби не чудова гра голкіпера хмельничан Андрія Петричука та погана реалізація моментів чернівчанами, рахунок у грі міг бути, як мінімум, 2:5. 
Однак те, що «Меркурію» не вдалося зробити в першому таймі, було зроблено в другому. Спочатку на другій хвилині тайму, а потім і на одинадцятій та тринадцятій хвилинах. А в проміжку часу між цими голами, «Поділля-УМВС» мало щонайменше три нагоди відзначитися. Але в двох випадках м’яч пролетів поруч із стійкою воріт, а в третьому, після удару Колесникова, голкіпер «Меркурія» врятував свою команду. А за хвилину і 49 секунд до завершення матчу, гості поміняли воротаря на додаткового польового гравця, щоб взяти контроль над м’ячем та не дати можливості господарям  скоротити рахунок.
І це «Меркурію» вдалося. Фінальна сирена зафіксувала першу поразку хмельничан у цьому сезоні. Поразку за-
кономірну. 
Поступившись чернівчанам, «Поділля-УМВС» із другої сходинки в турнірній таблиці перемістилося на третю. Однак повернути собі другу позицію хмельничани зможуть 11 грудня, коли зіграють матч 5 туру в Ковелі Волинської області. Там подолянам протистоятиме «Буран-Негабарит», який у чотирьох матчах не набрав жодного очка.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую